Infosessie voor beginners

Zondag 21 april om 10h00 in onze showroom te Geel

Exclusieve Dicar series, de TOP 3 van de Belgische markt

Inspiratie & tips

Reistips

Pasen op wielen

Met Pasen in het verschiet, lonkt de open weg! We hebben enkele betoverende bestemmingen samengesteld die perfect zijn voor een onvergetelijke Pasen met de motorhome. Dus, pak je camper essentials in, zorg dat je tank vol is!

Tips voor beginners

Motorhome types voor dierenliefhebbers

Op avontuur met je trouwe viervoeter! Reizen met huisdieren kan een onvergetelijke ervaring zijn. Hier zijn enkele motorhome types die perfect zijn voor dierenliefhebbers.

Tips voor gebruikers

Met de motorhome in het wiel van de Tour

Vol enthousiasme vertrokken de Kempische vrienden op hun ideale zomervakantie en die stelde niet teleur! “Aan de Col de Peyresourde was een staanplaats voorzien en de sfeer zat er al direct in. Het was vooral fantastisch om alles vanop de eerste rij mee te maken!”

Onder voorbehoud van drukfouten. Foto's en informatie zijn informatief en niet bindend.
[*] KLASSIEKE FINANCIERINGRepresentatief voorbeeld : Lening op afbetaling. Kredietbedrag: € 45.000. Voorsshot (facultatief): € 10.000. Contante prijs: €55.000. JKP (Jaarlijks Kostenpercentage) van 5,49 %, vaste jaarlijkse debetrentevoet: 5,49 %. Looptijd van het krediet: 144 maanden. Terug te betalen in 144 maandelijkse aflossingen van € 518,58. Totaal terug te betalen bedrag: € 61.097,76.Onder voorbehoud van aanvaarding van jouw kredietaanvraag door een financiële instelling. Adverteerder: DICAR BV, concessiehouder, Grote Steenweg 2, 2440 GEEL, België, BTW BE 0434.052.630.
Jouw dealer Dicar BV treedt op als kredietbemiddelaar.
Het aangaan van een lening op afbetaling valt onder de wetgeving op het consumentenkrediet, meer bepaald onder boek VII van het Wetboek van economisch recht. Bedragen en voorwaarden kunnen ten allen tijde aangepast worden door de kredietgever. Deze informatie is niet bindend maar een indicatie om u te informeren.
Let op, geld lenen kost ook geld.