Service

Herstellingen, ondersteuning, montage van accessoires, vochtcontrole

Eigen atelier voor herstellingen en onderhoud

Eén van onze belangrijkste troeven is het eigen werkatelier van meer dan 2.400 m² in Geel. Hier voeren onze ervaren technici alle mogelijke herstellingen uit aan het woongedeelte van je mobilhome. Ook voor het monteren van accessoires staat ons serviceteam voor je klaar.

Jaarlijkse vochtcontrole van de buitenwanden

Om grotere vochtschade te voorkomen én om van de voorziene garantieduur te genieten, is het belangrijk om de buitenwanden van je motorhome jaarlijks een vochtcontrole te laten ondergaan. Bij deze technische controle onderzoeken we nauwgezet of het woongedeelte van je mobilhome volledig waterdicht is zoals het hoort. Bij een frequente controle worden eventuele problemen meteen gedetecteerd en vroegtijdig hersteld. Dit voorkomt grotere schade door escalerende vochtproblemen.

Assistentie voor Dicar klanten

Neem een kijkje op onze tips en advies pagina voor meer info over het gebruik van jouw motorhome. Indien je de oplossing hier niet terugvindt, kan een van onze experten je contacteren voor technische ondersteuning.

Focus op het woongedeelte

Onze veertig eigen vakmensen richten zich volledig op het woongedeelte. Elke servicemedewerker heeft daarbij zijn eigen specialiteit. Aangezien wij onze campers rechtstreeks invoeren, staan wij direct in contact met de fabrikant. Op die manier krijgen we de beste ondersteuning bij eventuele herstellingen. Daarnaast beschikken we over een uitgebreide voorraad aan onderdelen en accessoires. Zo ben je steeds snel geholpen.

Wat met onderstel en motorgedeelte?

Voor nazicht, onderhoud en herstellingen van het onderstel – inclusief alles wat zich onder de motorkap bevindt – kan je terecht bij je lokale garagehouder van het desbetreffende merk (Ford, Fiat, Citroën).

Op die manier blijft je verplaatsing voor het motorgedeelte en het onderstel beperkt tot een vakman in je buurt. Deze officiële dealers kennen hun eigen merk door en door, waardoor je van hen de beste onderhouds- en herstelservice mag verwachten.

Hoe zit het met garantie op het onderstel?

Bij nieuwe motorhomes wordt de garantie op het onderstel gedekt door het desbetreffende merk (Fiat, Ford, …). Je kan hiervoor dus terecht bij jouw lokale garagehouder. Bij een tweedehands motorhome wordt de garantie gedekt door Dicar. Je kan dus bij ons terecht voor de nodige herstellingen tijdens de garantieperiode.

Openingsuren

Maandag tot vrijdag: 09u00 tot 17u00
Zaterdag, zondag en feestdagen: gesloten

Extra openingsuren voor brengen en afhalen motorhome na herstelling t.e.m. 29 juni.
(geen technische ondersteuning aanwezig):
Zaterdag: 10u00 tot 14u00 (atelier gesloten)
Let op! Vanaf zaterdag 6 juli worden de openingsuren van de service afdeling aangepast.
Zaterdag: 09u00 tot 12u00 (atelier gesloten)