Infosessie voor beginners

Zondag 21 april om 10h00 in onze showroom te Geel

Service

Herstellingen, ondersteuning, montage accessoires, vochtcontrole

Eigen atelier voor herstellingen en onderhoud

Een motorhome is een ambachtelijk product en wordt grotendeels met de hand gemaakt. Het is een huis op wielen met dus ook dezelfde verschillende voorzieningen: water, elektriciteit, verwarming, … Eén van onze belangrijkste troeven is dan ook ons eigen werkatelier van meer dan 5.400 m² in Geel. Hier voeren onze ervaren technici alle mogelijke herstellingen uit aan het woongedeelte van je mobilhome. Elke servicemedewerker heeft daarbij zijn eigen specialiteit. Aangezien wij onze campers rechtstreeks invoeren, staan wij direct in contact met de fabrikant. Op die manier krijgen we de beste ondersteuning bij eventuele herstellingen. Daarnaast beschikken we over een uitgebreide voorraad aan onderdelen en accessoires. Zo ben je steeds snel geholpen. Ook voor het monteren van accessoires staat ons serviceteam voor je klaar.

Jaarlijkse vochtcontrole van de buitenwanden

Om grotere vochtschade te voorkomen én om van de voorziene garantieduur te genieten, is het belangrijk om de buitenwanden van je motorhome jaarlijks een vochtcontrole te laten ondergaan. Bij deze technische controle onderzoeken we nauwgezet of het woongedeelte van je mobilhome volledig waterdicht is zoals het hoort. Bij een frequente controle worden eventuele problemen meteen gedetecteerd en vroegtijdig hersteld. Dit voorkomt grotere schade door escalerende vochtproblemen. Lees hier wat een vochtmeting juist inhoudt.

Wat met onderstel en motorgedeelte?

Voor nazicht, onderhoud en herstellingen van het onderstel – inclusief alles wat zich onder de motorkap bevindt – kan je terecht bij je lokale garagehouder van het desbetreffende merk (Ford, Fiat, Citroën).

Op die manier blijft je verplaatsing voor het motorgedeelte en het onderstel beperkt tot een vakman in je buurt. Deze officiële dealers kennen hun eigen merk door en door, waardoor je van hen de beste onderhouds- en herstelservice mag verwachten.

Hoe zit het met garantie op het onderstel?

Bij nieuwe motorhomes wordt de garantie op het onderstel gedekt door het desbetreffende merk (Fiat, Ford, …). Je kan hiervoor dus terecht bij jouw lokale garagehouder. Bij een tweedehands motorhome wordt de garantie gedekt door Dicar. Je kan dus bij ons terecht voor de nodige herstellingen tijdens de garantieperiode.

Openingsuren

Openingsuren atelier 

Maandag t.e.m. vrijdag: 09u00 tot 17u00
Zaterdag, zondag en feestdagen: gesloten
Tel.: 014 57 99 91
Maak online jouw afspraak en wij contacteren je zo snel mogelijk.

Extra openingsuren voor brengen en afhalen motorhome na herstelling:
Zaterdag: 09u00 tot 12u00 (atelier gesloten, geen technische ondersteuning aanwezig)

Openingsuren magazijn

Maandag t.e.m. woensdag: 09u00 tot 13u00
Donderdag t.e.m. vrijdag : 09u00 tot 17u00