Jouw mobilhome verkopen?

Op zoek naar een koper voor je mobilhome? Dicar biedt je een eerlijke prijs. Wij staan garant voor een snelle en zorgeloze afhandeling van de verkoop. Wij kopen je mobilhome in de staat waarin hij zich bevindt, ook zonder keuring. Er geldt bij het verkopen van je mobilhome geen enkele aankoopverplichting voor het kopen van een andere mobilhome.

Naast de verkoop van nieuwe mobilhomes specialiseert Dicar zich ook in de tweedehandsmarkt. Om ook in dit segment op elk moment een voldoende voorraad van tweedehands mobilhomes te hebben, zijn we geïnteresseerd in elk aanbod.

Wanneer je verkoopt aan Dicar, dan krijg je een eerlijke prijs. Je hoeft zelf niet verder te zoeken naar een koper. Je bent zeker van een snelle uitbetaling, zonder verdere zorgen. Wij kopen je camper in de staat waarin deze zich bevindt, zonder verdere vragen achteraf.

Onderhoud en revisie

Na de aankoop van jouw mobilhome, zorgen wij voor een grondige onderhoudsbeurt en een volledige revisie. Alle tweedehands motorhomes die we aanbieden, krijgen een garantietermijn van een jaar.