Meteen genieten, later betalen*

Je mobilhome financieren met een lening

Lenen voor je mobilhome

Droom je van een mobilhome, maar beschik je niet meteen over het vereiste kapitaal? Wacht niet langer en financier de camper van je dromen met een aangepaste lening op afbetaling. Voor de maandelijkse terugbetalingen geldt een maximumtermijn tot 12 jaar voor nieuwe motorhomes. Voor de financiering kan je in zee gaan met Dicar als kredietbemiddelaar of met je eigen vertrouwde bank. Denk je er aan om een motorhome te kopen en ben je benieuwd hoeveel je per maand moet betalen? Hieronder kan je alvast jouw maandelijkse aflossing simuleren. Indien je reeds een motorhome bij Dicar hebt gekocht, vul dan ons formulier voor aanvraag voor financiering in.

Simuleer je maandaflossing voor lening op afbetaling

Bereken je maandaflossing
WIl je een nieuwe of tweedehands motorhome aankopen? *
Koop je de motorhome privé of via een venootschap? *
Jammer, wij kunnen geen lening op afbetaling voorzien voor tweedehands motorhomes ouder dan 120 maanden.

Input aantallen

Wij kunnen geen lening voorzien voor een gefinancierd bedrag kleiner dan of gelijk aan € 4.999,99

Berekening

%
%
%
144
120
120
84
84
60
48
42
36

Maandaflossing

Onder voorbehoud van aanvaarding van uw dossier door AlphaCredit NV, Sint-Lazaruslaan 4-10/3, B-1210 Brussel, kredietgever, BTW BE 0445.781.316, RPR Brussel. Adverteerder: DICAR, concessiehouder, GROTE STEENWEG, 2 B-2440 GEEL BTW 434052630. Uw dealer Dicar treedt op als kredietbemiddelaar.

Let op: geld lenen, kost ook geld.

Hoe kunnen wij je helpen?
Proficiat met je aankoop! Wij kunnen nu de financiering voor je aanvragen. Laat je gegevens achter via ons aanvraagformulier financiering.

Lead formulier

Wij begeleiden je graag met je keuze. Vul de gegevens hieronder in en een van onze adviseurs zal contact met je opnemen.
Denk aan merk, model, opbouwtype, aantal personen, richtprijs


Hoe ga je te werk?

  1. Je neemt een kijkje in ons ruim aanbod en kiest jouw ideale motorhome.
  2. Er wordt een verkoopovereenkomst opgesteld met “onder voorbehoud aanvaarding financiering”. De verkoopovereenkomst gaat alleen door als de financiering aanvaard wordt.
  3. Je vult het formulier aanvraag voor financiering in.
  4. Jouw aanvraag wordt behandeld na drie tot vijf werkdagen. Indien deze goedgekeurd is, krijg je een bevestigingsmail met jouw contract. In het andere geval wordt jouw bestelling kosteloos geannuleerd.
  5. Je wordt uitgenodigd om het contract te ondertekenen in onze showroom.
  6. Jouw bestelling wordt met zorg geplaatst.

Financiering via Dicar

Alle service onder één dak. Je kan jouw dossier volledig door Dicar laten behandelen. Wij nemen alle administratie voor onze rekening en garanderen een persoonlijke opvolging van jouw aanvraag. Dicar is een erkende bemiddelaar in consumentenkredieten en ook onze verkopers beschikken over het vereiste getuigschrift. Op deze manier ben je sneller geholpen dan dat je zelf nog langs je eigen bank moet gaan. Als partner werken we al jaren samen met Alpha Credit, een betrouwbare kredietmaatschappij die valt onder BNP Paribas Fortis. Ze bieden niet alleen de laagste tarieven en langste afbetalingstermijnen aan maar werken ook snel, punctueel en correct. Op deze manier kunnen we je een uitstekende service bieden.

Wist je dat?

  • Anders dan een auto blijft een mobilhome zijn waarde doorheen de jaren sterk behouden. Zo is een mobilhome van tien jaar oud nog steeds 50% van zijn oorspronkelijke aankoopprijs waard. Dat is meteen ook de reden waarom banken en kredietinstellingen voor de aankoop van mobilhomes een veel langere afbetalingstermijn toestaan. Een afbetaling op tien of zelfs twaalf jaar vormt geen enkel probleem.
  • De rentevoet momenteel historisch laag is.
  • Er altijd een voorschot kan betaald worden zodat de maandelijkse afbetaling niet te hoog is.
  • Meer dan 70% Dicar-klanten gaan een financiering aan, waarvan meer dan de helft via Dicar.

FAQ

Kan ik mijn motorhome verkopen voor mijn lening volledig is afbetaald?
Ja, je kan het openstaand saldo op elk gewenst moment vervroegd terugbetalen. Neem gerust contact op met iemand van Dicar om te kijken wat de beste oplossing is. Een motorhome behoudt zeer goed zijn waarde, hierdoor is de kans groot dat de overnameprijs hoger is dan het openstaand saldo. Als je je motorhome wil aanbieden om te verkopen, kan je ons overnameformulier invullen. Wij zullen jouw vervolgens contacteren met een voorstel.

Moet ik een voorschot betalen of kan ik ook het volledige factuurbedrag financieren?
Je kan gerust het volledige bedrag financieren. In sommige gevallen is het zelfs mogelijk om tot 110% te financieren, afhankelijk van je kredietscore.

Kan ik als gepensioneerde een financiering aanvragen?
Ja, onder bepaalde voorwaarden. De maximumleeftijd is bijvoorbeeld 80 jaar. En er wordt gevraagd om de rekeninguittreksels van de storting van het pensioen mee te sturen.

Kan Dicar voor een financiering zorgen als ik in het buitenland woon?
Dicar kan enkel een financiering aanvragen voor mensen die gedomicilieerd zijn in België of Luxenburg. Anders zoek je best een lokale financieringspartner. Je kan nog wel steeds een motorhome bij Dicar kopen met ‘onder voorbehoud goedkeuring financiering.