Mobilhomelening via Dicar

Let op, geld lenen kost ook geld

Representatief voorbeeld : Lening op afbetaling voor een nieuwe mobilhome van 55.000 EUR, jaarlijks kostenpercentage (JKP) van 5,99 % (vaste jaarlijkse debetrente: 5,99 %). Maandelijkse afbetaling van 531,49 EUR/maand voor een looptijd van het krediet van 144 maanden. Totaal te betalen bedrag: 76599.36 EUR onder voorbehoud van aanvaarding van uw kredietaanvraag door een financiële instelling. Adverteerder: DICAR BV, concessiehouder, GROTE STEENWEG, 2 B-2440 GEEL BTW 434052630. Uw dealer Dicar BV treedt op als kredietbemiddelaar.

Lenen voor je mobilhome

Droom je van een mobilhome, maar beschik je niet meteen over het vereiste kapitaal? Wacht niet langer en financier de camper van je dromen met een aangepaste lening op afbetaling. Voor de maandelijkse terugbetalingen geldt een maximumtermijn tot 12 jaar voor nieuwe motorhomes. Voor de financiering kan je in zee gaan met Dicar als kredietbemiddelaar of met je eigen vertrouwde bank. Denk je er aan om een motorhome te kopen en ben je benieuwd hoeveel je per maand moet betalen? Hieronder kan je alvast jouw maandelijkse aflossing simuleren. Indien je reeds een motorhome bij Dicar hebt gekocht, vul dan ons formulier voor aanvraag voor financiering in.

Simuleer je maandaflossing voor lening op afbetaling

Bereken je maandaflossing
WIl je een nieuwe of tweedehands motorhome aankopen? *
Koop je de motorhome privé of via een venootschap? *
Jammer, wij kunnen geen lening op afbetaling voorzien voor tweedehands motorhomes ouder dan 120 maanden.

Input aantallen

Wij kunnen geen lening voorzien voor een gefinancierd bedrag kleiner dan of gelijk aan € 4.999,99

Berekening

%
%
%
144
144
120
120
84
144
60
48
42
36

Maandaflossing

Onder voorbehoud van aanvaarding van uw kredietaanvraag door een financiële instelling. Adverteerder: DICAR BV, concessiehouder, GROTE STEENWEG, 2 B-2440 GEEL BTW 434052630. Uw dealer Dicar BV treedt op als kredietbemiddelaar.

Let op: geld lenen, kost ook geld.

Hoe kunnen wij je helpen?
Proficiat met je aankoop! Wij kunnen nu de financiering voor je aanvragen. Laat je gegevens achter via ons aanvraagformulier financiering.

Lead formulier

Wij begeleiden je graag met je keuze. Vul de gegevens hieronder in en een van onze adviseurs zal contact met je opnemen.
Denk aan merk, model, opbouwtype, aantal personen, richtprijs


Hoe ga je te werk?

  1. Je neemt een kijkje in ons ruim aanbod en kiest jouw ideale motorhome.
  2. Er wordt een verkoopovereenkomst opgesteld met “onder voorbehoud aanvaarding financiering”. De verkoopovereenkomst gaat alleen door als de financiering aanvaard wordt.
  3. Je vult het formulier aanvraag voor financiering in.
  4. Jouw aanvraag wordt behandeld na drie tot vijf werkdagen. Indien deze goedgekeurd is, krijg je een bevestigingsmail met jouw contract. In het andere geval wordt jouw bestelling kosteloos geannuleerd.
  5. Je wordt uitgenodigd om het contract te ondertekenen in onze showroom.
  6. Jouw bestelling wordt met zorg geplaatst.

Financiering via Dicar

Alle service onder één dak. Je kan jouw dossier volledig door Dicar laten behandelen. Wij nemen alle administratie voor onze rekening en garanderen een persoonlijke opvolging van jouw aanvraag. Op deze manier ben je sneller geholpen dan dat je zelf nog langs je eigen bank moet gaan.

Wist je dat?

  • Anders dan een auto blijft een mobilhome zijn waarde doorheen de jaren sterk behouden. Dat is meteen ook de reden waarom banken en kredietinstellingen voor de aankoop van mobilhomes een veel langere afbetalingstermijn toestaan. Een afbetaling op tien of zelfs twaalf jaar vormt geen enkel probleem.
  • Er altijd een voorschot kan betaald worden zodat de maandelijkse afbetaling niet te hoog is.
  • Meer dan 70% Dicar-klanten gaan een financiering aan, waarvan meer dan de helft via Dicar.

FAQ

Kan ik mijn motorhome vervroegd afbetalen?

Je kan het openstaand saldo op elk gewenst moment vervroegd terugbetalen. Hiervoor wordt dan wel een wederbeleggingsvergoeding voor gevraagd die begrenst is op 1% van het vervroeg afgelost kapitaal. Dit kan handig zijn als je een nieuwe motorhome wil kopen en je oude wil verkopen. Vul ons overnameformulier in om je motorhome aan te bieden.

Hoeveel kan ik lenen voor een mobilhome?

Je kan tot 110% van de aankoopprijs van je mobilhome lenen zodat je meteen ook je verzekering en de inschrijvingstaks kan betalen.

Kan Dicar voor een financiering zorgen als ik in het buitenland woon?

Dicar kan enkel een financiering aanvragen voor mensen die gedomicilieerd zijn in België of Luxemburg. Anders zoek je best een lokale financieringspartner.