Meteen genieten, later betalen*

Je mobilhome financieren met een lening

Financieringen

Droom je van een mobilhome, maar beschik je niet meteen over het vereiste kapitaal? Wacht niet langer en financier de camper van je dromen met een aangepaste lening. Zo moet je jouw droomvakanties niet langer uitstellen, maar geniet je meteen van je eigen motorhome. Voor de maandelijkse terugbetalingen geldt een maximumtermijn tot 12 jaar. Voor de financiering kan je in zee gaan met Dicar als kredietbemiddelaar of met je eigen vertrouwde bank.

Vraag hier online je financiering aan

Terugbetalingstermijn tot 12 jaar

Anders dan een auto blijft een mobilhome zijn waarde doorheen de jaren sterk behouden. Zo is een mobilhome van tien jaar oud nog steeds 50% van zijn oorspronkelijke aankoopprijs waard. Dat geldt uiteraard niet voor een auto, waarbij de waarde na deze periode is herleid tot vrijwel waardeloos. Dat is meteen ook de reden waarom banken en kredietinstellingen voor de aankoop van mobilhomes een veel langere afbetalingstermijn toestaan. Een afbetaling op tien of zelfs twaalf jaar vormt geen enkel probleem.

Tot 100% financiering mogelijk

Jij bepaalt volledig vrij hoeveel je van de aankoopprijs van je camper wilt laten financieren. Zelfs een financiering van het volledige aankoopbedrag is mogelijk, uiteraard mits goedkeuring door de kredietmaatschappij.

Je financiering afhandelen met Dicar

Als kredietbemiddelaar kunnen we de financiering van je mobilhome volledig afhandelen bij Dicar. We vullen samen met jou de verplichte inlichtingenfiche in, waarna we je aanvraag indienen bij onze kredietmaatschappij. Na enkele werkdagen ontvangen we een antwoord van de kredietbemiddelaar. Daarna kan je het financieringscontract ondertekenen in ons kantoor.

Wil je de mobilhome laten financieren door je eigen vertrouwde bank? Dat vormt geen enkel probleem. Zo is het ook mogelijk om je motorhome aan te kopen onder voorbehoud van goedkeuring van financiering. Op die manier wordt de gekozen camper kosteloos gereserveerd totdat je een antwoord hebt van je bank of onze kredietmaatschappij.

Een rekenvoorbeeld

Je koopt een mobilhome bij Dicar en wilt 40.000 euro van het aankoopbedrag financieren:

  • Terugbetaling in 144 maandelijkse aflossingen (12 jaar): € 319,31
  • Jaarlijks kostenpercentage (JKP): 2,39%
  • Vaste debetrentevoet: 2,39%
  • Totaal terug te betalen: 45.980,64 euro

Onder voorbehoud van aanvaarding van uw dossier door AlphaCredit NV, Ravensteinstraat 60, B-1000 Brussel, kredietgever, BTW BE 0445.781.316, RPR Brussel.
Agent in nevenfunctie: DICAR, concessiehouder,GROTE STEENWEG, 2 B-2440 GEEL BTW 434052630. Uw DICAR dealer treedt op als kredietbemiddelaar.

* Let op: geld lenen, kost ook geld.

Vraag hier online je financiering aan

Vragen over de financiering van je mobilhome? Mail naar financiering@dicar.be.