Ons team

Het Dicar-team staat klaar voor zijn klanten!

Onze verkopers staan met veel plezier klaar voor jou met vrijblijvend advies. Gewapend met informatie over de nieuwste ontwikkelingen in de motorhome-wereld beantwoorden ze graag al jouw vragen.

Het atelier en de dienst na-verkoop stellen al hun kennis en ervaring tot jouw dienst. Jij kan bij meer dan 40 gedreven vakmensen terecht voor herstellingen van jouw motorhome, het plaatsen van accessoires en de jaarlijkse vochtcontrole.

Bij de dienst aan- en verkoop tweedehands kan je rekenen op deskundige advies van echte specialisten en op een vlotte én eerlijke afhandeling.

Wij beschikken ook over een hele verhuurvloot motorhomes. Je kan kiezen uit verschillende recente modellen die volledig voldoen aan jouw persoonlijke behoeftes. Rijd met Dicar naar de zon of de bergen voor een onvergetelijke vakantie zonder zorgen. Ook hier kan je rekenen op professioneel advies.

Als kers op de taart kan je in onze accessoire shop alles terugvinden wat je nodig hebt om rond te reizen of om je motorhome nog comfortabeler te maken. Ons assortiment bestaat uit meer dan 1000 accessoires.