Wingamm

Wingamm

De productie van kwaliteit, luxe en comfortabele motorhomes waar Wingamm voor staat vereist tijd, kennis en zorgevuldig gekozen premium materialen.

Een duurzame motorhome betekent ook meer tijd steken in de productie ervan – Wingamm zorgt ervoor dat alles tot in detail verzorgd is en doet er ongeveer tien keer langer over dan het maken van een traditionele motorhome.

Waarin maakt Wingamm het verschil?

1) Productie van de glasvezel monocoque – de motorhome die bestaat uit één stuk.

Een Wingamm motorhome is volledig gemaakt van een glasvezel buitenkant in één stuk en dus niet van een vier panelen die samengevoegd worden op een onderstel.

2) Bevestiging van de monocoque op het chassis

Eerst wordt het chassis voorbereid en ingericht: de tanks worden tussen de twee langsliggers van het chassis geplaatst (ze nemen nooit ruimte in de cel in). Samen met de tanks worden de water- en verwarmingsleidingen voorbereid.

De Monocoque, compleet met vloer en externe lockers (eveneens gemaakt van GVK) wordt vervolgens op het Ducato-chassis gemonteerd.

3) Installatie van het hefbedsysteem

Zodra de monocoque gekoppeld is aan het chassis, wordt het GEPATENTEERDE KANTELBED-systeem geïnstalleerd.
Het mechanisme is gelast aan de Ducato cockpit en aan de wanden van de monocoque.
Elk hefbed wordt door middel van een reeks tests en controles specifiek gekalibreerd om correct en handmatig te functioneren zonder hulp van elektromotoren.

4) Productie van op maat gemaakt meubilair

De exploitatie van de binnenruimtes begint bij een nauwkeurige planning en loopt vervolgens uit in een minutieus productief werk met mallen en snijmallen, die worden gebruikt om de gebogen elementen van de verschillende meubels te creëren.
Elk Wingamm-model heeft zijn eigen op maat gemaakte meubels om de beschikbare ruimte per vierkante cm te benutten: de keukenblok, de specifieke toiletruimte, de kleerkast, de specifieke dinette… Wingamm maakt het zo functioneel mogelijk.

Wingamm

Onze mobilhomes op voorraad van Wingamm

  • Sorteer op