Malibu

De Malibu motorhomes en vans genieten van het Premium Carthago DNA

Het jonge – maar traditierijke – merk Malibu staat vooral bekend om zijn prachtige vans. Zelden was vrijheid zo geavanceerd. Deze bestelwagens hebben een kwalitatief interieur waarbij dezelfde superieure materialen van Carthago gebruikt worden. Sinds kort is Malibu ook verkrijgbaar als half-integraal en integraal motorhome. De frisse en moderne inrichting wordt hier gecombineerd met een vakkundige afwerking. 

Door zijn compacte afmetingen is de Malibu van ideaal voor spontane uitjes. Functionaliteit staat hier op de eerste plaats. De flexibadkamer is het perfecte voorbeeld van de praktische indeling en slimme opbergoplossingen die voor meer bewegingsvrijheid zorgen. Malibu introduceert dit jaar ook de nieuwe integraal en half-integraal. Deze motorhomes overtuigen door de comfortabele inrichting, voortreffelijke kwaliteit en het totale voertuigconcept.

We zetten de voordelen van de mobilhomes van Malibu helder op een rij:

  • Dubbele bodem met opbergluiken bij integraal en half-integraal
  • Meubels van schrijnwerkers kwaliteit
  • Premium DNA aan een scherpe prijs

MALIBU – TEST THE BEST

Voel en ervaar de meerwaarde

Elke Malibu heeft speciale eigenschappen en pluspunten gecombineerd die je bij geen enkele andere camper terugvindt. Doe zelf de test! Neem onze Malibu’s nauwkeurig onder de loep en ervaar de meerwaarde ervan: meer functies, meer comfort, meer veiligheid, meer plezier.

Onze testvoertuigen: Malibu T410 SB en Malibu I430 LE

Schrijf je in voor een testrit op 27 of 28 aprilMalibu

Onze mobilhomes op voorraad van Malibu

Nieuw of tweedehands?

Prijs

Promoties met extra korting

Aantal slaapplaatsen

Opbouwtype

Bedtype achteraan

Merk

Lengte

Versnellingen

Bezichtigen in showroom