OPENDEURDAGEN Geel & Wetteren op 3 & 4 juni van 10u - 18u!

Vertrek deze zomer nog op avontuur!

Hobby

Hobby

Hobby – Een sterk merk

“Made in Germany” betekent voor Hobby gebouwd naar de hoogste kwaliteitsnormen en met de grootste zorg in hun thuisbasis te Fockbek, Sleeswijk-Holstein.

In hun fabriek hebben ze meer dan 1.100 medewerkers in dienst. In een van de grootste productielocaties van de motorhome-industrie in Europa worden jaarlijks meer dan 15.000 voertuigen geproduceerd.

State-of-the-art machines en technologie garanderen maximale efficiëntie en uiterste precisie. Tegelijkertijd vereisen tal van details vakmanschap en finesse, wat resulteert in voertuigen die de perfecte reisgenoten zijn, waar u ook heen gaat. Betrouwbaar, betrouwbaar en tijdloos. Hobby. Gebouwd voor het leven.”

Geschiedenis – Jouw vrijheid betekent de wereld voor hobby…

en dat al meer dan 50 jaar! Hobby motorhomes worden gekenmerkt door hun moderne indelingsoplossingen, huiselijke interieurs, de nauwgezette aandacht voor detail en hoogwaardige standaarduitrusting.

De hypermoderne productiefaciliteiten op de bedrijfslocatie in Fockbek bij Rendsburg, waar motorhomes worden geproduceerd, behoren tot de grootste ter wereld.

De populariteit van het merk Hobby en de opkomst van het bedrijf om één van  ‘s werelds toonaangevende motorhome-fabrikant te worden, zijn het resultaat van talrijke baanbrekende innovaties. Denk hierbij aan de introductie van het automatisch omkeersysteem, het gebruik van het thermisch verzinkte chassis, de ontwikkeling van het cassettetoilet en, meer recentelijk, de voortdurende uitbreiding van moderne communicatietechnologie op basis van het ontwikkelde CI-BUS on-board managementsysteem… door Hobby.

Sinds de oprichting van het bedrijf in 1967 is Hobby er altijd in geslaagd om vrijetijdsvoertuigen op de markt te brengen die een uitstekende prijs-kwaliteitverhouding bieden. En dat zal ook in de toekomst zo blijven.

Hobby

Onze mobilhomes op voorraad van Hobby

  • Sorteer op