Opendeurweek 22 tot en met 26 september

Onze showrooms in Geel en Wetteren zijn open van 9h00 tot 18h00 tijdens de week en van 10h00 tot 18h00 op zaterdag en zondag

Motorhome kopen

Vind jouw ideale motorhome

Je motorhome kopen bij Dicar? Ontdek ons volledige gamma: nieuwe motorhomes, campervans en ons volledige tweedehands aanbod.

Ben je op zoek naar de beste prijs/kwaliteit bij de aankoop van je motorhome? Bekijk dan zeker onze eigen ‘Full Option’ edities. Dicar gebruikt zijn jarenlange ervaring om samen met McLouis en Benimar unieke, volledig uitgeruste voertuigen te creëren. Deze motorhomes zijn voorzien van alles wat je nodig hebt om van je reis een succes te maken. Door onze grote volume aankopen kunnen we de beste prijs op de markt aanbieden. Kortom, full-option voertuigen aan een basisprijs. Onze eigen series bestaan uit de Benimar Cocoon, de McLouis Carat en de McLouis Sovereign.

Ontdek alle modellen in onze showrooms te Geel & Wetteren!

  • Sorteer op

  • Merk

Let op: geld lenen, kost ook geld

Representatief voorbeeld : Lening op afbetaling voor een nieuwe mobilhome van 55.000 EUR, jaarlijks kostenpercentage (JKP) van 5,99 % (vaste jaarlijkse debetrente: 5,99 %). Maandelijkse afbetaling van 531,49 EUR/maand voor een looptijd van het krediet van 144 maanden. Totaal te betalen bedrag: 76599,36 EUR onder voorbehoud van aanvaarding van uw kredietaanvraag door een financiële instelling. Adverteerder: DICAR BV, concessiehouder, GROTE STEENWEG, 2 B-2440 GEEL BTW 434052630. Uw dealer Dicar BV treedt op als kredietbemiddelaar.