Mercedes mobilhomes

Campers op Mercedes Sprinter of Vito onderstel

Zowel nieuw als tweedehands!

Dethleffs Globeline

Chassis, cabine of assistentiesystemen – de half integraal zorgt voor een nieuw begrip van reiscomfort. Dankzij de achterwielaandrijving is ook de tractie uitstekend. Dat geldt evenzeer voor de efficiënte en krachtige 414 CDI-motor (105 kW / 143 pk). Deze voldoet aan de nieuwste Euro VI D emissienorm en is daardoor zeker geschikt voor de toekomst. Het puntje op de i: de vlot schakelende, automatische versnellingsbak 7G-TRONIC-PLUS. Met de nieuwe Globeline is elk ogenblik een unieke belevenis.

Meer info

Carthago Chic E-line

Het paradepaardje van de Carthago Linerklasse: meer comfort, meer zelfvoorziening, meer onafhankelijkheid. De chic e-line maakt indruk door pure elegantie – zowel van buiten als van binnen met het nieuwe meubeldesign “emotionale” en de enorme stahoogte in het woongedeelte van 211 cm. De nieuwe generatie van de kampioen zelfvoorziening is exclusiever en comfortabeler dan ooit tevoren.

Meer info

Mercedes Marco Polo

De Marco Polo is de compacte kampeerwagen voor iedereen die ook onderweg veel belang hecht aan design en comfort. Deze buscamper tilt rijden, wonen en slapen naar een hoger niveau: in het interieur biedt de van een doordachte opbouw met een keuken van topniveau en kasten, een uitzetdak met dakbed en een 2-persoons zitbank waarop comfortabel geslapen kan worden, zodat er ruim voldoende plaats is voor 4 personen. Hoogwaardig uitgerust en met zijn intuïtief infotainment-concept fascineert hij in het dagelijks leven net als op reis.
Meer info

Bravia Swan 699

De Mercedes Benz Sprinter is het meest prestigieuze model van Bravia. De campervan is ontworpen voor de meest veeleisende klanten, om je te verzekeren van topklasse betrouwbaarheid en comfort op jouw reis.

Innova Roadtrip 595L

De ‘Roadtrip 595L’ is ontworpen met het oog op een ruimtelijk gevoel, met een rondzit achterin de bus. De nieuwe Roadtrip 595L is standaard uitgerust met een ‘Froli Bedbodemsysteem’, wat zorgt voor extra slaapcomfort. Daarnaast is er achter in de garage ruimte voor 2 vouwfietsen, een tafel en 2 stoelen. Uiteraard is het nieuwe model Roadtrip 595L uitgerust met een exclusief jachtinterieur, zoals je van Innova gewend bent. Het interieur is voorzien van een skai lederen plafond, maatwerk composieten aanrechtblad, teakdek-look vloer en gepersonaliseerde bekleding.