DC Motorhomes verhuist naar Wetteren

Van Drongen naar Wetteren!

Ons bloeiend bedrijf DC Motorhomes, gelegen langs de E40 in Drongen, kende de laatste jaren een sterke en mooie groei waardoor we zowat uit onze voegen barsten. Hierdoor bleef ook het aanbod en de service steeds uitbreiden. Om te blijven voldoen aan de verwachtingen van onze klanten zijn we op zoek gegaan naar een grotere locatie en die werd gevonden in Wetteren!

Ideal caravans in Wetteren langs de Brusselse Steenweg biedt ons de perfecte locatie om ons succesverhaal verder te zetten. Het is centraal gelegen en makkelijk te bereiken op slechts 1 km van de afrit E40 Brussel/Oostende. Hier kunnen we ons zeer compleet gamma perfect aanbieden en ons atelier uitbreiden om onze DC-klanten een nog betere service te bieden.

DC vertegenwoordigde al de volgende Dicar-merken: McLouis, Benimar, Etrusco, Giottiline, Malibu, Font Vendome, … Door de fusie met Ideal caravans verrijken we ons gamma met Hobby motorhomes. De verkoop en de na-service van Hobby caravans wordt verder gezet door Ideal caravans. Ideal is dan ook een gevestigde waarde met een sterke reputatie in de caravanwereld. De showroom, afleveringen en verhuur zijn al verhuisd en vanaf 3 juli is ook het atelier daar aanwezig.

  • Sorteer op

  • Merk