Een mobilhome huren met 100% vertrekgarantie

Huren bij Dicar

Wie bij Dicar een mobilhome huurt om op vakantie te gaan, maakt op alle vlakken de juiste keuze. Allereerst heb je een ruime keuze aan verschillende modellen en types. Zo vind je gegarandeerd een camper die bij jouw reisbehoeftes past. Daarnaast krijg je dankzij onze uitgebreide huurvloot en onze eigen servicedienst een 100% vertrekgarantie. Wij verhuren uitsluitend nieuwe motorhomes van maximum twee jaar oud. Tenslotte zijn alle mobilhomes voor onze verhuurservice uitgerust met een brede waaier aan accessoires en functionaliteiten. Download hier onze actuele verhuurfolder.

1. De ruimste keuze

Bij Dicar heb je de ruimste keuze voor het huren van een mobilhome. Onze verhuurvloot bevat verschillende types met uiteenlopende aantallen slaapplaatsen. Met onze handige zoekmachine vind je meteen een camper die voldoet aan jouw vakantiebehoeftes en perfect bij je reisgezelschap past. Vind hier een geschikte mobilhome om te huren.

2. Alle mobilhomes zijn jonger dan twee jaar

Wij verhuren uitsluitend mobilhomes die jonger zijn dan twee jaar. Dit betekent dat je steeds zorgeloos op vakantie vertrekt met een zo goed als nieuwe mobilhome. Het spreekt voor zich dat deze jonge motorhomes garant staan voor een hoog leef- en wooncomfort.

3. 100% vertrekgarantie

Wanneer je bij Dicar een mobilhome huurt, dan krijg je een 100% vertrekgarantie. Dankzij onze zeer uitgebreide verhuurvloot, kunnen wij steeds flexibel inspelen bij een eventueel technisch probleem bij een vorige huurder of het te laat terug binnenbrengen van de door jouw gereserveerde mobilhome. Wij voorzien in die gevallen een meer dan evenwaardig alternatief. Deze vertrekgarantie heb je nooit wanneer je huurt van een particulier of een kleinere verhuurfirma. Je wilt je verdiende vakantie toch niet in het water zien vallen?

Geen addertjes onder het gras

De huurprijs die wij voor onze mobilhomes afficheren is een all-in prijs. Reeds inbegrepen zijn: een omniumverzekering met €1.000 vrijstelling (€1.800 bij Carthago Tourer), reisbijstandsverzekering, verbruik van gas en wc-product.

Volledig uitgeruste mobilhomes

Wij bouwen onze verhuurvloot uit met volledig uitgeruste mobilhomes en dus niet met de basismodellen. Dit betekent dat elke camper die we verhuren standaard is voorzien van airco in de cabine, een zonneluifel, een fietsendrager, eet- en kookgerei, een radio en cd met mp3-aansluiting, een dvd-speler met scherm, twee glasflessen, toiletproducten,…