Opendeurweekend 27 en 28 april

Vans in de kijker

VAN-weekend

Kom langs en ontdek de buscamper van je dromen tijdens ons VAN-weekend van 27 t.e.m. 28 april. Er zijn meer dan 70 modellen te bezichtigen in onze vanstore. Win een gratis vakantie met de campervan, maak zelf een testrit en kom kijken naar de demo van Van ‘n Bike (fietsendrager). Ontvang bovendien bij aankoop van een buscamper een gratis VAN-PACK ter waarde van € 1.880.

GRATIS VAN-PACK (t.w.v. € 1980)

  • High-end luifel Thule 6200
  • Radio – USB – aux
  • Tapijt cabine
  • 20 m CEE elektriciteitskabel
  • Verloopsnoer 220 V
  • Toiletvloeistof 2 l
  • Technische keuring
  • Campergids

Geniet van € 1.880 voordeel! 

Voor ons campervans werken we met zeven kwaliteitsmerkenFont VendômeMcLouis MenfysBenimar Benivan,
HanroadMalibuBraviaInnova zodat elke prijscategorie en mogelijke indeling verkrijgbaar is. Naast een nieuwe van kan je bij ons ook een tweedehands voertuig aankopen.

Ontdek hier een greep uit ons assortiment: 

> Actueel aanbod nieuwe buscampers

> Huidig aanbod tweedehands vans 

> Verhuur aanbod

Win een gratis vakantie!

Doe tijdens het VAN-weekend mee aan onze wedstrijd en maak kans op een gratis midweek* met een buscamper (t.w.v. € 520). Het enige wat je moet doen is jezelf inschrijven in de showroom. De winnaar wordt vrijdag 3 mei bekend gemaakt. Succes!

Tijdens het laag -en tussenseizoen.*

Maak een testrit

Wil je zelf aan de lijve ondervinden hoe vlot en makkelijk een buscamper rijdt? Schrijf je hier dan in voor een testrit met een Volkswagen automaat of een Benivan 116.

De buscamper wint aan populariteit!

Vrijheid is nog nooit zo compact geweest.

Binnen het segment van motorhomes is de omgebouwde bestelwagen, ook wel buscamper, kampeerbus, campervan of van genoemd, aan een serieuze opmars bezig. Ze zijn multifunctioneel inzetbaar, compact, wendbaar, makkelijk te parkeren en bieden toch het comfort van een volwaardige motorhome. Je ontdekt de wereld op eigen houtje terwijl je alle mogelijke voorzieningen aan boord heb.

Ontdek meer over deze praktische en geweldige manier van reizen: 

> Waarom kiezen voor een buscamper? 
> Soorten vans: welke past bij jou?
> Indelingen en uitrusting
> Testverslag: verschillende types vans
> Gebruikers aan het woord

 

WAAROM JE BUSCAMPER KOPEN BIJ DICAR?

Topkwaliteit aan de scherpste prijzen

Dicar garandeert ook voor vans topkwaliteit aan de scherpste prijzen. Wij werken uitsluitend met kwaliteitsmerken. Dankzij onze grote aankoopvolumes bedingen wij voor onze klanten de scherpste prijzen. Door onze ruime stock kan je de buscampers zelf ontdekken in onze showroom, je hoeft niet te kiezen uit een catalogus. Daarbij mag je rekenen op de persoonlijke begeleiding door één van onze experts. Onze experts luisteren naar jouw wensen en verwachtingen en geven je gericht advies voor het kiezen van de juiste campervan.

Snelle levering

Onze ruime stock maakt het mogelijk om snel te leveren. Voor je het weet ga je de baan op met je eigen buscamper. Uiteraard wordt deze op maat afgewerkt met de gewenste opties en accessoires.

Herstellingen en onderhoud

Samen houden we je campervan in optimale conditie. Wij beschikken over een uitgebouwd serviceteam van meer dan veertig medewerkers. Ons werkatelier is volledig uitgerust voor het uitvoeren van alle mogelijke vormen van onderhoud en iedere herstelling. Momenteel investeren we volop in onze werkplaats. Van 25.000m2 gaan we nu uitbreiden naar 63.000m2.

Heb je nood aan een specifieke accessoire om nog meer van je compacte motorhome te genieten? Breng dan zeker een bezoek aan onze accessoireshop in de showroom van Geel.

Dicar-kortingen

Wij zetten jullie graag in de bloemetjes met leuke verrassingen en extra kortingen tijdens het lenteseizoen. Profiteer mee van stockmodellen  aan weggeefprijzen, het gratis Dicar-Pack (t.w.v. € 1.980) bij aankoop van een motohome. Ook de Carthago lente-actie loopt dit weekend (t.w.v.€ 18.800). Tijdens het VAN-weekend ontvang je bij aankoop van een buscamper een gratis VAN-Pack van € 1.880. Je kan jezelf ook inschrijven voor een testrit met een Malibu T410 SB en een Malibu I430 LE (Malibu Dealer Pack nu slechts € 2.995 i.p.v. € 8.175).

Op onze speciale series krijg je zelfs tot € 17.980 voordeel. Deze limited editions zijn ontworpen in samenwerking met de fabrikanten. Innovatie, creativiteit, slimme indelingen, degelijkheid en een goed prijs-kwaliteitverhouding vormen de basis voor ons concept. Hierdoor geniet van je van een complete uitrusting voor de prijs van een basismodel. De exclusieve McLouis Sovereign, McLouis Carat en Benimar Cocoon zijn hier het mooie resultaat van.