Opendeurweekend

Vans in de kijker

Win een gratis vakantie!

Dicar blaast 30 kaarsjes uit. Daarom blijven wij onze klanten in de bloemetjes zetten. Profiteer mee tijdens ons VAN-weekend van 20 t.e.m. 23 april. Er zijn meer dan 80 modellen te bezichtigen in onze vanstore. Maak zelf een testrit, luister naar een woordje uitleg van onze ervaringsdeskundige en kom kijken naar de demo van Van ‘n Bike (fietsendrager). Ontvang bovendien bij aankoop van een buscamper een gratis VAN-PACK ter waarde van € 1.880.

VAN-PACK

  • High-end luifel Thule 6200
  • Radio – USB – aux
  • Tapijt cabine
  • 20 m CEE elektriciteitskabel
  • Verloopsnoer 220 V
  • Toiletvloeistof 2 l
  • Technische keuring
  • Campergids

Geniet van € 1.880 voordeel!

VAN-wedstrijd

Doe tijdens het VAN-weekend mee aan onze wedstrijd en maak kans op een gratis midweek* met een buscamper (€ 500). Het enige wat je moet doen is jezelf inschrijven via de iPad in de showroom. De winnaar wordt 4 mei bekend gemaakt. Succes!

Tijdens het laag -en tussenseizoen.*

Maak een testrit

Altijd al eens met een van willen rijden? Registreer je hier voor een testrit met een Benivan 148 Fiat 130pk.

Jubileumkortingen

Wij zetten jullie graag in de bloemetjes met leuke verrassingen, extra kortingen en mooie give-aways ter ere van ons 30-jarig bestaan. Profiteer mee van stockmodellen  aan weggeefprijzen, korting op accessoires en het gratis jubileum-pack (t.w.v. € 1.980) bij aankoop. Wees er snel bij. Op is op!

Op onze speciale series krijg je zelfs tot € 17.980 voordeel. Deze limited editions zijn ontworpen in samenwerking met de fabrikanten. Innovatie, creativiteit, slimme indelingen, degelijkheid en een goed prijs-kwaliteitverhouding vormen de basis voor ons concept. Hierdoor geniet van je van een complete uitrusting voor de prijs van een basismodel. De exclusieve McLouis Sovereign, McLouis Carat en Benimar Cocoon zijn hier het mooie resultaat van.

Vertrek deze zomer nog! 

Door ons gigantisch aanbod (meer dan 500 in stock) kunnen wij een snelle levering garanderen. Bovendien kunnen we door onze grote volume bestellingen onze korting doorrekenen aan de klant en op deze manier de beste prijs geven. Doordat we beschikken over een eigen atelier en accessoireshop kunnen we ervoor zorgen dat de motorhome volledig aangepast wordt naar jouw eigen smaak en behoeften.