Veiligheidsuitrusting

Met enkele simpele tips, garandeer je een veilig gevoel in de motorhome.

Veiligheidsaccessoires

 

Achteruitrijcamera

Deze camera is zeer handig bij het achteruitrijden en parkeren. Je hebt een duidelijk zicht over wat er zich achter jou afspeelt. Het is makkelijker om te manoeuvreren met behulp van een camera dan met parkeersensoren. Met een achteruitrijcamera kan je zonder hulp van derden op een veilige manier met de motorhome achteruitrijden.

Gasalarm

Dit technologisch hoogstandje detecteert gassen binnen enkele seconde. Een bekend type is het TriGas alarm met een nieuw detectiesysteem voor gassen met een verdovend effect, koolmonoxide, propaan- en butaangassen, zowel op de vloer en plafond. Het technologisch hoogstandje kalibreert iedere 40 seconde, past zich aan de omgeving in de motorhome aan om vals alarm te voorkomen. Je kan dit aansluiten op het 12 volt-systeem van de camper.

Veiligheidssloten

Installeer extra stevige sloten om jouw mobilhome beter te beschermen tegen inbraak. De Fiamma-sloten beveiligen het woongedeelte en HeoSafe-sloten zorgen ervoor dat uw cabine veilig is. De Fiamma-veiligheidssloten worden gebruikt voor de deur van de camper en van de garage. Het is een uitstekend afschrikkingsmiddel tegen inbraak, gemaakt van geverfd aluminium. De HeoSafe-sloten kunnen aan de binnenkant van de cabinedeur bevestigd worden. Ze zijn onopvallend en gemakkelijk in gebruik.