Waarom kiezen voor een motorhome?

In één woord: vrijheid!

Je kan op eigen houtje de wereld ontdekken. Je rijdt de zon achterna en gaat je eigen weg. Onderweg kan je de prachtige landschappen en pittoreske dorpjes naar hartenlust verkennen op jouw tempo. Over de hele wereld vind je camperparkings terug waar je beschikt over alle mogelijke faciliteiten. Je komt in contact met andere motorhomereizigers waarmee je ervaringen kan uitwisselen.

Vaak wordt een motorhome ook wel een camper, mobilhome, kampeerauto of een kampeerwagen genoemd. In feite is een motorhome een huis op wielen. Dit wil zeggen dat deze wagen volledig is uitgerust om in te wonen. Al het moderne comfort van thuis is aanwezig. Een motorhome kan je volledig aanpassen en indelen naar jouw wensen en behoeften. Degenen die graag een stapje verder gaan, kunnen ontelbare extra’s toevoegen aan de basisuitrusting. Zoals een tv met satelliet, een oven met grill, zonnepanelen, een luifel, een fietsendrager, … De mogelijkheden zijn eindeloos. Net zoals de plekken die je kan ontdekken eindeloos zijn.

Interesse? Kom dan zeker eens een kijkje nemen in onze showroom en ervaar ons uitgebreid assortiment verschillende merken en types motorhomes. Op elk potje past een deksel. Of in dit geval een motorhome.

You can’t buy happiness, but you can buy a motorhome and that’s pretty close!