Waarom reizen met een motorhome?

 • Reizen in vrijheid

  Je kan op eigen houtje de wereld ontdekken. Je rijdt de zon achterna en gaat je eigen weg. Onderweg kan je de prachtige landschappen en pittoreske dorpjes naar hartenlust verkennen op jouw tempo. 

  Volg de zon!

  De mobilhome is de ideale reisgezel om erop uit te trekken. Vergeet de stress van het boeken van een reis en alle administratieve rompslomp. Elke dag word je verrast door alles wat de natuur te bieden heeft. Het genot van reizen met een motorhome is uniek. Aan boord heb je al het nodige binnen handbereik. Vanaf je achter het stuur plaatsneemt in de comfortabele captain seat, de sleutel in het contact steekt en de baan op gaat, start jouw avontuur. Om vervolgens te zwerven langs idyllische wegen, doorkruist door blauwe rivieren, op weg om de mooiste plekken te ontdekken. Is het weer op je bestemming wat druilerig? Met de motorhome rijd je gewoon verder tot waar de zon je welkom heet.

  Kamperen met al het modern comfort

  Vaak wordt een motorhome ook wel een camper, mobilhome, kampeerauto of een kampeerwagen genoemd. In feite is een motorhome een huis op wielen. Dit wil zeggen dat deze wagen volledig is uitgerust om in te wonen. Al het moderne comfort van thuis is aanwezig. Of het nu gaat om een sobere motorhome of de meest luxe uitvoering. Elke mobilhome heeft een comfortabele zithoek, een gerieflijke keuken, een praktische badkamer en zalige bedden voor een goede nachtrustig. Boven kan je een motorhome volledig aanpassen en indelen naar jouw wensen en behoeften. Degenen die graag een stapje verder gaan, kunnen ontelbare extra’s toevoegen aan de basisuitrusting. Zoals een tv met satelliet, een oven met grill, zonnepanelen, een luifel, een fietsendrager, … De mogelijkheden zijn eindeloos. Net zoals de plekken die je kan ontdekken.

   You can’t buy happiness, but you can buy a motorhome and that’s pretty close!

   

  De wereld is jouw oester

  Heb je na een nachtje doorrijden behoefte aan een deugddoende nachtrust? Over de hele wereld vind je duizenden camperparkings terug waar je beschikt over alle mogelijke faciliteiten. Je komt in contact met andere motorhomereizigers waarmee je ervaringen kan uitwisselen. Een app of papieren campergids brengt je naar de dichtstbijzijnde stop- of overnachtingsplaats. Eens je bent aangekomen op de camping, gaat het feest gewoon rustig door. Terwijl de kok achter het fornuis staat, geniet iedereen van een mooi gedekte tafel, een prachtig uitzicht en een heerlijk aperitiefje. Na die maaltijd praat je gezellig na met een in de hand een goed glas wijn en op de achtergrond de oranje gloed van de ondergaande zon.