Een veilige, vrije manier van reizen.

Grab the wheel! You are in the driver’s seat of your life.

 • De motorhome, de ideale reisformule!

  Vrij en veilig!
  Om op reis te kunnen gaan hoef je niet, zoals met het vliegtuig of de trein, in te checken en onderzocht worden door de security om dan uren in een kleine ruimte met meer dan 250 mensen te zitten. Je bent vrij om te gaan en staan waar je wilt zonder opgepropt te zitten in hotels of refters. Je beslist zelf wanneer je jouw reis wilt onderbreken om terug naar huis te rijden. Je kan indien nodig perfect contact vermijden en toch in een aangename sfeer en streek verblijven met je eigen “safe house” op wielen.

  Zie meer van de wereld!
  Wil je ontsnappen aan de dagelijkse sleur van het leven? Stop met dromen en schiet in actie. Reizen met de mobilhome verruimt je horizon en verrast je opnieuw elke dag. Verken onbekende landen met hun prachtige natuur, ontdek historische gebouwen, maak sportieve uitstappen, snuif de cultuur op of geniet van een heerlijke dagje strand liggen. Dichtbij of ver weg. Elke dag is een nieuw avontuur waar feeërieke taferelen je kunnen verrassen.

  Meer qualitytime met familie en vrienden
  Hetgeen dat echt telt! Wil je graag écht tijd spenderen met je geliefden? Je kan je dagen enkel met je gezin doorbrengen. Ga samen op weekend, midweek of lange vakantie. Er is voor ieder wat wils. Citytrippen, avontuurlijke of sportieve uitstapjes, relaxen, sightseeing, … Jullie beslissen samen over het programma. ’s Avonds kan je genieten van de ondergaande zon tijdens een heerlijke maaltijd. Nadien kan je met een gezelschapsspel aan een knapperd vuurtje met een glas wijn in de hand nagenieten. Uiteindelijk zijn het de herinneringen die je met je meedraagt.

  Leef in het moment, niet via je telefoon
  Laat al je technologische snufjes thuis en trek er op uit in de natuur. Schakel de Wifi uit en trek zelf op avontuur. Laat je hersenen even detoxen en geniet van deugddoende (en verdiende) me time. Zelfs korte uitstapjes helpen om je hoofd even volledig leeg te maken. Maak ter plekke een fietstochtje of geniet van een rustige dag om je batterijen helemaal op te laden. Mooie natuurbeelden of pittoreske steden? Je hoeft er geen filmpjes over te zien op je telefoon. Beleef het zelf. Volg de zon.

  Ontdek nieuwe gastronomie
  Heb je genoeg van al die zware maaltijden en kroketten de laatste dagen? Op vakantie kan je jouw smaakpalet uitdagen met nieuwe, verfrissende smaken. Wil je niet buiten komen? Gezellig in de motorhome kokkerellen of heerlijk buiten groenten snijden. Koken kan ontspannend werken. Waag jezelf aan lekkere, simpele gerechten. Afhankelijk van je bestemming werk je met heerlijke, verse lokale producten. Trek naar de markt en ontdek wat het land je te bieden heeft. Vergeet zeker ook niet een lokale resto te proberen. Je kan gewoon lekker een glaasje drinken, dichtbij parkeren en meteen in je eigen bedje kruipen. Heimwee naar Belgische gerechten? Je kan natuurlijk ook gewoon je eigen voorraad meenemen.

  Wees spontaan!
  Heb je soms het gevoel dat je vastgeroest bent? Met een mobilhome trek je er op uit wanneer jij wilt, naar waar je wilt. Valt het weer tegen? Dan rijd je toch gewoon even lekker verder. Achter elke bocht schuilt een nieuw avontuur. Je kan natuurlijk jouw reis op voorhand helemaal uitstippelen. Maar hé, je moet niets. Op vakantie doe jij waar jij zelf zin in hebt. Vrijdagavond plots zin om te ontstressen? Dan vertrek je toch gewoon. Jij kiest zelf naar waar je wel of niet rijdt. Drukke steden of afgelegen gebieden. Veel sociaal of weinig contact.

  Werk aan een gelukkigere jij!
  Meer slaap, meer beweging en een positieve work-life balance. Voor jou geen onpersoonlijke hotelkamers maar je eigen comfortabele bed bij de hand. Na een goede nachtrust heb je de hele dag tijd om te doen wat je gelukkig maakt zoals een mooie trektocht in de natuur of lekker de stad in trekken. Neem je fietsen, wandelschoenen of kajak mee en beleef je hobby naar hartenlust. Met de motorhome maak je simpelweg tijd voor jezelf.

  Leer elke dag iets nieuw bij
  Ontdek nieuwe culturen, ontmoet nieuwe mensen, leer andere talen, proef lokaal eten of lees gewoon gezellig een interessant boek tijdens het relaxen. Op vakantie kan je niet anders dan de geschiedenis, de mensen en de gewoontes van een land in je opnemen. Je wordt er door omringd, het maakt je rijker. Elke dag kom je iets nieuw tegen, iets onbekend. Ervaar het leven pur sang.

  Maak die droomreis
  Streep eindelijk die ene naam van jouw bucketlist. Die ene waarvan je al jaren droomt, die je prikkelt en je hart doet zinderen. 2020 is jouw jaar. Take the wheel!

  Ben je geprikkeld door reizen met de motorhome? Schrijf je in voor onze newsletter en ontdek alles over het reilen en zeilen in de mobilhome wereld. Profiteer van gratis reistips, uitgestippelde routes, advies en natuurlijk ook een flinke portie inspiratie. 2020 we komen eraan!