10 goede voornemens waarbij je camper de perfecte travel buddy is

 • Goede voornemens 2019

  Nu ga ik eindelijk onthaasten!

  Klinkt het je bekend in de oren? De goede voornemens die je elk jaar weer maakt maar waar je jezelf jammer genoeg niet aan houdt? Hierbij alvast enkele voornemens die met de camper eens zo gemakkelijk te volgen zijn. Terug genieten van de kleine, waardevolle dingen in het leven. 

  1. De wereld ontdekken
  Zet je dromen om in daden en begin te verkennen. Kabbelende watervallen, weidse vlakten, wilde dieren, … Dichtbij of verder weg. Idyllische plekjes vind je overal. Luxueus overnachten of in het midden van de natuur. De wereld is jouw oester met je eigen huis op wielen. Bekijk ons reisblog voor extra inspiratie.

   

  2. Meer familietijd
  Neem je gezin mee op weekends, midweeks of lange vakanties. Creëer meer herinneringen met je familie en vrienden. Gezellig aan het kampvuur zitten of lekker warm binnen gezelschapsspelletjes spelen. Op het einde van de rit zijn het deze momenten die je koestert. Er staan verschillende gezinsuitstapjes op het programma zoals een dagje naar het pretpark.

  3. Betere work-life balance
  Stopt het werk in het weekend nooit helemaal voor jou? Trek er op uit met de mobilhome en laat je laptop thuis. Probeer elk weekend een mini-uitstapje te maken zodat je maandag met opgeladen batterijen en gezonde geest kan starten. Rebooten is de boodschap! Wil je beter je tijd indelen? Je kan een camper ook gebruiken als mobiel kantoor. Vermijd op deze manier files en gebruik je tijd efficiënter. Je mails checken op een exotische locatie? Het kan!

  4. Gezonder eten
  Geen afhaal meer voor jou? Volg onze Dicar newsletter en ontdek tal van leuke motorhomereceptjes die niet alleen erg lekker maar ook heel simpel zijn. Je kan natuurlijk ook een verrukkelijk, lokaal gerecht met verse marktproducten klaarmaken wanneer je op verplaatsing bent. Een pure Italiaanse mozzarella tomaat smaakt altijd.

  5. Minder tijd op je telefoon doorbrengen
  Schakel je 4G uit en kruip achter het stuur. Geniet van de landschappen en volg de zon. Ga op avontuur en laat je gsm veilig weggeborgen achter in de camper. ’s Avonds kan je ontspannen met een sublieme zonsondergang op de achtergrond. Je hoeft er geen filmpjes meer over te bekijken, je beleeft het zelf.

  6. Slaap minstens 7 uur iedere nacht
  Overnacht niet op hotel maar soes heerlijk weg in je eigen bed van jouw dromen. Begin de ochtend met een stevig ontbijt en na een dag boordevol activiteiten dommel je na dat stevige avondmaal al bijna aan tafel weg. Gelukkig is je comfortabele bed binnen handbereik.

  7. Beweeg minstens 10 minuten per dag
  Neem je fiets mee in de mobilhome en geniet van lange fietstochten. Of doe je wandelschoenen aan en maak een mooie trektocht in de natuur. Hiken, zwemmen, mountainbiken, kanovaren, watertrappelen, … de mogelijkheden zijn eindeloos.

   

  8. Drink geen slechte wijn meer
  Trek naar Italië, Frankrijk, Duistsland of … en proef de beste wijnen in hun land van herkomst. Je hoeft je geen zorgen te maken over wie BOB is. Je kan gewoon lekker dichtbij parkeren en meteen onder de wol kruipen.

  9. Maak een reis die op je bucketlist staat
  Die ene reis waar je jouw leven al van droomt. De mooiste reisbestemming waarvan de naam alleen al je hart doet zinderen. Vertrek met een uitgekiend reisplan of laat je verrassen. Reis op een persoonlijke manier met alles wat je nodig hebt in de koffer.

  10. Lees elke maand een nieuw boek
  Er bestaat geen beter gevoel als lekker neerploffen met een goed, nieuw boek. Overdag aan het strand, een verfrissend terrasje, in je kampeerstoel of bij slecht weer in de knusse living van je camper. Probeer de tv te laten voor wat het is en laat je meeslepen door wondere wereld der literatuur. Geïnspireerd door de plaats waar het verhaal zich afspeelt? Dan rijden we toch gewoon daarheen!

  Interesse in deze fantastische manier van onthaasten? Voor vrijblijvende informatie kan je één van onze gratis infosessies volgen waarbij je alles ontdekt over de wereld van de motorhome.