Opendeurweekend 15 en 16 juni

SUMMER STOCKDEAL SALE  (van 10u tot 18u)

Opendeurweekend: laatste summer stockdeals!

Wees er snel bij en geniet van onze zomer promoties op onze stock. Maak een keuze uit meer dan 500 nieuwe en 100 occassie modellen aan de scherpste prijzen. Profiteer van grote kortingen op onze stockvoertuigen, 2018 modellen én limited editions. Tijdens de opendeurdagen is onze showroom in Geel open van 10u00 tot 18u00.

Benimar Cocoon A342

De Cocoon is een Limited Edition serie ontwikkeld in samenwerking met Benimar en exclusief voor Dicar. Deze alkoof op Ford met all-in formule en kwalitatieve uitrusting komt aan de prijs van een motorhome met basisuitrusting. Je zal niet meer verrast worden met kosten van een lange lijst bijkomende opties, de meest populaire uitrusting is reeds aanwezig.
PRIJS: € 50.500
KORTING: € 17.440 

Meer info

McLouis Carat 880

Deze Limited Edition is compleet uitgerust met tal van opties zoals Zenec-GPS. De automotive geïnspireerde striping buiten en het prestige interieur geven de Carat een exclusieve en stijlvolle uitstraling. Daarnaast heeft deze motorhome een in de hoogte verstelbaar bed, een hefbed vooraan, een maxisalon en een ruime garage.
PRIJS: € 66.450
KORTING: € 5.950

Meer info

McLouis Sovereign 473

De Sovereign is een limited edition die dit jaar volledig vernieuwd is. De motorhome beschikt over een moderne look en een fris interieur en is fully equipped aan een basisprijs. De 473 heeft ruime twinbedden die je om kan vomen tot één groot ligvlak, een grote garage voor fietsen en een elektrisch hefbed.
PRIJS: € 53.950
KORTING: € 16.080

Meer info

Etrusco T7400 QB

Deze motorhome van Etrusco heeft een prachtig fris en modern interieur. Deze Etrusco is een echte prijskraker. Zijn stijlvol, Italiaans design geeft een gezellige uitstraling aan je motorhome. Deze ruime half-integraal beschikt over een centraal bed, apart toilet en douche en een functionele keuken.
PRIJS: € 54.390
KORTING: € 2.125

Meer info

Font Vendome Mastervan XS Renault Master

De Font Vendôme Mastervan Xs is een compacte buscamper dat beschikt over een perfect geoptimaliseerde indeling. De van beschikt over 4 zitplaatsen, 3 slaapplaatsen, combi-badkamer, 2-pits keuken, buiten- en binnenverlichting en airco in de cabine.
PRIJS: € 41.590
KORTING: € 5.160

Meer info

Dethleffs Globetrotter XXL A9000-2

De Globetrotter XXL benadrukt het bijzondere van de Dethleffs luxe klasse. De prachtige alkoof motorhome heeft plaats voor wel 6 personen met achteraan een twin bed en vooraan een bed boven de bestuurderscabine. Het ruime salon, het afsluitbaar badkamercompartiment en de geriefelijke keuken geven een buitengewoon warm en ruimtelijk thuisgevoel. Dit alles in combinatie met de ingenieuze opbergruimte en gigantische garage (die via 3 zijden bereikbaar is) zorgt voor een mobilhome waarin praktische functionaliteit niet achterblijft bij oppervlakkig design.
PRIJS: € 169.871

Meer info

Carthago E-Line I51 180pk automaat heavy

De chic E-line maakt aan de buitenkant al indruk met zijn exclusieve frontdesign! Hij is de kampioen op het gebied van zelfvoorziening, want zijn stroom-, water- en opbergruimtecapaciteiten gelden in deze klasse als uniek. Uiteraard geschikt voor alle seizoenen met zijn unieke verwarmingstechniek. De E-liner doet mee aan de tijdelijke Carthago lente actie! Kortingen tot € 23.800.
PRIJS: € 154.100
KORTING: € 18.800

Meer info