Opendeurweek 22 tot en met 26 september

Onze showrooms in Geel en Wetteren zijn open van 9h00 tot 18h00 tijdens de week en van 10h00 tot 18h00 op zaterdag en zondag

Bezoek onze showrooms tijdens onze opendeurweek in Geel en Wetteren, van 9u tot 18u op weekdagen en van 10u tot 18u tijdens het weekend, en ontdek onze nieuwigheden voor 2024.

Met meer dan 16 merken onder één dak, kies je bij Dicar uit het meest complete aanbod aan de scherpste prijzen. Bovendien krijg je prijsgarantie op alle modellen van McLouis en Benimar tot het einde van 2023.

Wil je dit najaar nog vertrekken met jouw nieuwe motorhome? Kom dan zeker langs om onze voorraad snel leverbare modellen te bekijken.

  1. Nieuw 2024: McLouis Avantgarde
  2. Prijsgarantie op al de modellen van onze merken McLouis en Benimar
  3. Onze snel beschikbare motorhomes
  4. Tweedehands aanbod

Nieuw in 2024: McLouis Avantgarde

De McLouis Avantgarde is een Dicar editie gecreëerd in samenwerking met McLouis, het favoriete merk van Belgische motorhome-eigenaars. Deze compleet uitgeruste motorhome wordt exclusief voor en door Dicar ontwikkeld.

De Avantgarde is enkel verkrijgbaar als half-integraal in 8 indelingen op een Fiat of Peugeot onderstel. Het inbegrepen Avantgarde Pack maakt dit model de perfecte aanvulling op onze Full Option motorhomes.

De McLouis Avantgarde 381 is nu te bezichtigen in onze showroom te Geel!
Of ontdek hem hier

Prijsgarantie? Wat wil dat eigenlijk zeggen?

Tot eind december 2023 garandeert Dicar een prijsgarantie op alle modellen van het merk McLouis en Benimar. Dit houdt in dat je gegarandeerd de prijs betaalt die bij de aankoop van jouw motorhome is afgesproken, ongeacht wanneer hij wordt afgeleverd.
Vertrek nog dit najaar: onze snel leverbare motorhomes op stock

McLouis Carat 473

De McLouis Carat 473  is een stijlvolle halfintegraal met veel ruimte en comfort. Reeds een McLouis Carat 473 gekocht? Of gewoon heel benieuwd naar alle details over het gebruik? Ontdek hier onze youtube playlist met instructievideo’s voor de McLouis Carat 473

Benimar Mileo 261

De Benimar Mileo 261 is een compacte half-integraal (6m99) en de ideale reispartner voor wie van een mooie afwerking en veel opbergruimte houdt.

Giottiline Compact C60

De Giottiline Compact C60 heeft alles wat je nodig hebt:– Groot toilet– Ruime garage– Zeer compact met een lengte van slechts 599 cm.

Carthago Chic S – plus I 50

Tijdelijke beurskorting, zie optielijst! Met zijn exclusief en innovatief design, zijn pure elegantie en zijn enorme stahoogte van 211 cm in het woongedeelte kan de chic s-plus zijn Liner-genen niet verloochenen. De 207 pk sterke 3,0-liter motor met 470 Nm koppel is bijzonder krachtig. De standaard cabinedeur met comfortabele toegang en de originele Iveco Liner […]

Elios 63 LB

EEN UITZONDERLIJKE PRIJS/KWALITEITVERHOUDING Ruimte en comfort staan centraal in deze campervan op Citroën. De praktische indeling die, in deze SKY-LINE afwerking, bijdraagt ​​aan de uitgebreide basisvoorzieningen zorgen voor een zeer goede prijs/kwaliteit verhouding.

Crosscamp Flex | Opel Zafira

Dagelijks in de stad, een weekendje aan zee of een tocht naar de bergen: de CROSSCAMP is zo flexibel dat de toepassingen hier onbeperkt zijn. (prijs showroommodel € 72255)


Het grootste tweedehandsaanbod van België!

Nearly New & Selection! 

Onze tweedehands motorhomes worden zorgvuldig geselecteerd voor ze deel uitmaken van het Nearly New of Selection aanbod. Zo krijg jij hetzelfde comfort en dezelfde gemoedsrust als bij een nieuwe motorhome.

Onze Nearly New & Selection voertuigen staan garant voor volledige transparantie, prima kwaliteit en vlekkeloze netheid. Bij Dicar kies je uit het ruimste tweedehands aanbod van België! Een greep uit onze tweedehands motorhomes

Adria Twin 600 SPB plus

Gecontroleerd op 100 punten – Complete technische revisie – Dicar Startpakket inbegrepen (Wielkeggen, assteunen, toiletvloeistof, 20cc elektriciteitskabel, verloopsnoer 220V en technische keuring – Dicar Clean Boost inbegrepen (Complete cassettereiniging, gestoomd bed en zetels, volledig gepoetst)

McLouis Carat 470

Gecontroleerd op 100 punten – Complete technische revisie – Dicar Startpakket inbegrepen (Wielkeggen, assteunen, toiletvloeistof, 20cc elektriciteitskabel, verloopsnoer 220V en technische keuring