Hanroad Trek 42

Dicar prijs € 45.481

  • Bed in hefdak
  • Draaibare bestuurders- en passagiersstoel
  • Zithoek ombouwbaar naar bed

Hanroad Trek 42 mobilhome te koop

Slaapplaatsen 4 Gehomologeerde zitplaatsen 4 Motortype 120 MJET Vermogen motor 120 Versnellingsbak Referentienummer 3670
Onderstel Fiat Bedtype achteraan Andere Opbouwtype Van MTM (max toegelaten massa) in kg 2740 Vereist rijbewijs B Totale Lengte x Breedte x Hoogte in m 4,99 x 1,95 x 2 Locatie Geel

Beschrijving

Geniet van een comfortabele en licht lounge interieur. Het liftdak creëert extra volume in de woonruimte en zorgt ervoor dat je binnenin rechtop kan staan. De keukenmodule is compact en functioneel met een spoelbak, 2-pits gasfornuis en een koelkast. De achterbank is om te bouwen tot een tweepersoonsbed en In het dak kan je plaats maken voor een tweede bed. De openingen met rits aan de voor- en zijkanten van het hefdak laten je genieten van de sterrenhemel. Aan boord van deze Hanroad Trek profiteer je van de vele opbergruimtes: 2 grote schuiven onder de zitbank. De tafel en het statief vinden hun opbergplaats in het onderste gedeelte van de kofferbak. Ontneem jezelf niets, er zal altijd ruimte zijn in deze Hanroad Trek.

Opties

Basisprijs Hanroad Trek 42 €44.900

Opties op deze stockwagen€580

Totaalwaarde inclusief opties €45.481

Onder voorbehoud van drukfouten. Foto’s en informatie zijn informatief en niet bindend.

Hanroad Trek 42
voor €365,1 per maand

Contacteer ons voor een voorstel op maat

*Kredietvorm:

Lening op afbetaling:

€45.480  JKP: 2,49%
Vaste jaarlijkse debetrente: 2,46%.
144 maandelijkse aflossingen van €365,1.

Onder voorbehoud van aanvaarding van uw dossier door AlphaCredit NV, Ravensteinstraat 60, B-1000 Brussel, kredietgever, BTW BE 0445.781.316, RPR Brussel.
Agent in nevenfunctie: DICAR, concessiehouder,GROTE STEENWEG, 2 B-2440 GEEL BTW 434052630. Uw DICAR dealer treedt op als kredietbemiddelaar.

Let op, geld lenen kost ook geld.

Extra kenmerken

Onderstel

Airco Ja

ABS Ja

ASR Ja

Airbag bestuurder Ja

Airbag passagier Ja

Bestuurderscabine

Radio met stuurbediening Ja

Draaistoelen vooraan Ja

Keuken

2 kookpitten Ja

Zit- en slaapplaatsen

Hefdak met bed Ja

Zithoek ombouwbaar naar bed Ja

Interieur

Stof interieur Ja

Bezichtig in onze showroom Of stel een vraag

Dicar garandeert de scherpste prijs. Als Europese marktleider kunnen we dit waarmaken dankzij onze grote volume aankopen. Daarnaast wordt je nieuwe motorhome nog eens verrijkt met gratis accessoires uit het Dicar pack (met uitzondering van onze Premium merken Carthago, Morelo en vans). Je bent welkom voor een bezoek in onze showroom waar je meer dan 350 mobilhomes kan vergelijken. Om de juiste keuze te maken, kan je rekenen op professionele begeleiding van onze adviseurs. Bij aflevering van je droom mobilhome krijg je een deskundige opleiding van één uur over het gebruik van je motorhome. Na de aankoop van jouw motorhome kan je rekenen op de kwaliteitsvolle na-service van ons team gespecialiseerde techniekers.