HR assistant (parttime)

HR assistant (parttime)

Als HR assistant ligt je main focus op de loonverwerking en opvolging van personeelsadministratie, waarvoor je volledige autonomie krijgt. Daar stopt het echter niet. Je wordt mee betrokken bij verschillende soft HR taken. Je combineert een servicegerichte ingesteldheid met een administratieve drive en een affiniteit voor het werken met mensen. Samen met de HR manager maak JIJ elke dag het verschil op de HR afdeling!

Jouw verantwoordelijkheden

  • Je staat in voor de aanmaak, het beheer en de opvolging van o.a. arbeidscontracten, dimona aangifte, verloning, tijdsregistratie, sociale documenten, groepsverzekering, ecocheques, personeelsdossiers en vakantie- en afwezigheidsaanvragen, aangiftes tijdelijke werkloosheid voor een 100-tal werknemers,…
  • Je volgt bepaalde HR-statistieken op en rapporteert die naar het management.
  • Je geeft gerichte informatie aan onze medewerkers en geeft een antwoord op de bijhorende ad-hoc vragen.
  • Je ondersteunt bij allerhande soft HR-projecten
  • Je werkt ook mee aan een constante evolutie in loon -en payrollprocessen.
  • Je verzorgt de planning en administratie van de uitzendkrachten.
  • Je ondersteunt en faciliteert de introductie van nieuwe medewerkers.

Jouw profiel

Als HR assistant ben je iemand die vertrouwen uitstraalt en steeds klantgericht te werk gaat. Je oplossingsgerichte kijk op de zaken maken van jou een collega waar je op kan bouwen en door je gestructureerde aanpak kan je vlot prioriteiten stellen.

Ben je dynamisch, communicatief sterk en ben je goed onderlegd in sociale wetgeving? Dan is deze functie echt iets voor jou! Je beschikt over een eerdere ervaring in payroll en een goede kennis van sociale wetgeving. Je werkt graag zelfstandig en bent bovendien punctueel. Verder ben je leergierig en draag je openheid, behulpzaamheid, maar ook discretie hoog in het vaandel.

Waarom werken bij Dicar?

Dicar is een sterk groeiend familiebedrijf op Kempische bodem met aandacht voor de mensen die mee instaan voor het succes van het bedrijf. Door de sterke groei van de voorbije jaren hebben wij besloten verder te investeren in de uitbouw van ons HR departement en gaan wij over tot de aanwerving van een HR assistant. Wij bieden jou een boeiende job voor én met mensen in een aangename bedrijfscultuur waar ondernemerschap en authenticiteit hoog aangeschreven staan. Je hebt een gevarieerd takenpakket met veel eigen verantwoordelijkheid dat je in ongeveer 20u per week afgewerkt krijgt. Je concrete uurrooster is te bespreken. Uiteraard voorzien wij een marktconform salaris passend bij de functie.

Interesse?

Deel deze vacature

Ken je iemand die geknipt is voor deze job? Laat het hem/haar weten: