Carthago & Malibu OPEN AIR STOCKVERKOOP 15 t.e.m. 19 augustus

Wees er snel bij en geniet van stockdeals op het Premium merk Carthago en Malibu bij Dicar in Geel! De allerlaatste modellen 2019 moeten de deur uit. Profiteer van superkortingen (tot € 23.800), mooie promoties (Malibu Dealer Pack) en gratis accessoires.  

Kies uit meer dan 50 modellen op de open air verkoop van 4 Belgische Carthago dealers: Dicar Geel, Hainaut Caravaning Lodelinsart, DC Drongen en Hainaut Caravaning Liege.

Aangepaste openingsuren voor “Open Air”

Donderdag 15 augustus: Van 13u tot 17u
Vrijdag 16 augustus: Van 10u tot 19u
Zaterdag 17 augustus: Van 10u tot 18u
Zondag 18 augustus: Van 10u tot 18u
Maandag 19 augustus: Van 10u tot 19u

Drink gezellig een glaasje in de Malibu summer bar. Of maak een testrit met de ZF automaat van Iveco en de Carthago Al-ko chassis. 

CARTHAGO OPEN AIR PAKKET

Op alle nieuwe Carthago E-line, S-plus en Highliner van het modeljaar 2017 of 2018.

T.w.v. € 18.800 nu GRATIS! 
• Steunpoten E&P
• Automatische satelliet Teleco Twin 85 cm
• 2de tv in de slaapkamer
• Elektrische luifel met LED-verlichting
• 2 x 120 W zonnepanelen
• 2 x aluminium fles LPG met buitenvulling

+ EXTRA OVERNAMEPREMIE VAN € 5.000
Totaalvoordeel van € 23.800 op deze stockvoertuigen

MALIBU DEALER PACK  

Op alle Malibu half-integraal en integraal stockwagens.

T.w.v. € 8.175, nu slechts € 2.995!
• 1 Alu gasfles buitenvulling LPG incl filter
• Zonnepaneel 120W
• Luifel Thule 9200
• Zenec campernavigatie & camera

STOCKDEALS

Hieronder een kleine greep uit ons uitgebreid assortiment.

Malibu I 430

Het panoramisch zicht tijdens het rijden geeft een enorm ruimtegevoel. Dit wordt doorgetrokken doorheen het hele design. Er is ruimte voor 4 personen met een grote koelkast, functionele opbergruimte en een praktische combibadkamer. De hoge scootergarage biedt meer dan genoeg plaats voor al jouw bagage. Korting MALIBU DEALER PACK € 5.180

Carthago Compactline I 143

Deze prachtige integraal heeft een compacte breedte van 212 cm. De uitzonderlijke bouwwijze zonder koude bruggen, de dubbele bodem met warmteconcept, de kasten in uitzonderlijke schrijnwerkkwaliteit en het hagelvrij GFK laten duidelijk het Premium DNA van Carthago zien. Met twinbedden achteraan en een lifbed vooraan heb je plaats voor wel 4 personen. Met een korting van € 14.110!

Carthago Tourer I 142 QB

De Tourer 142 heeft een lengte onder de zeven meter. Bij het binnenkomen valt direct de grote vrije ruimte op. De badkamerdeur kan een privacyroom creëren en door de zijkeuken komt er meer ruimte vrij. Met zijn innovatief frontdesign en hagelvrij dak maakt de Tourer zijn bijnaam “De alleskunner” waar. Dit voertuig kan op een B rijbewijs ingeschreven worden. Keuze uit € 6.000 korting of € 8.000 GRATIS opties.

Carthago Highliner 59

De genen belichamen de Liner premiumklasse. Dat blijkt alleen al uit de zitpositie in de naar boven verplaatste cabine, dubbelschalig en rondom geïsoleerd alsook de extreem dikke wanden met 48 mm totale dikte. Van buiten springen de innovatieve busbuitenkleppen in het oog met de ongelooflijk grote bergruimte die zich daarachter verschuilt. De extra grote water- en accuvoorraden garanderen een enorme onafhankelijkheid, ook op lange reizen. CARTHAGO OPEN AIR korting van € 18.800!

Carthago E-line 51

De E-line maakt indruk met zijn exclusieve frontdesign in het voor Carthago kenmerkende v-face-design! Maar het kwalitatieve interieur met dubbel bodemconcept is ook uniek. Deze integraal is de kampioen op het gebied van zelfvoorziening met stroom-, water- en opbergruimtecapaciteiten die een klasse apart vormen. Deze voortreffelijke eigenschappen en verwarmingstechniek zorgen ervoor dat de E-line meer dan geschikt is voor alle seizoenen. CARTHAGO OPEN AIR korting van € 18.800!

Kan je niet wachten? Bekijk hier alvast de 360 VR Tour: