OPENDEURDAGEN ONGEZIENE CONDITIES

EXTRA KORTINGEN EN VOORDEELPACKS

Caravan Salon Düsseldorf 2021

DICAR is aanwezig op het Caravan Salon Düsseldorf

Van 28 augustus tot 5 september 2021 is het opnieuw Caravan Salon in Düsseldorf. Als één van de grootste motorhomeverdelers in Europa kan Dicar hier natuurlijk niet op ontbreken.

We brengen de beurs van Düsseldorf ook naar eigen land in onze showroom te Geel. Je kan de mobilhome beurs bij ons beleven in een coronaveilige omgeving. Geniet van professioneel advies terwijl je kiest uit ons ruime aanbod mobilhomes.

  1. Saloncondities bij Dicar motorhomes
  2. Wat is het Caravan Salon?
  3. Wat presenteren wij in Düsseldorf?
  4. Premium motorhome in de kijker

 

Saloncondities bij Dicar Geel

Ook in ons eigen land trekken we de beurscondities door naar de motorhomes in onze showroom.

Onze nieuwe modellen voor 2022 beginnen ook stilaan onze showroom te vullen.

Voor meer info over de modellen 2022: klik hier

Benimar Cocoon 463

De Benimar Cocoon 463 is al jaren de populairste mobilhome van België. De Cocoon 463 is dan ook de ideale reispartner waarbij aan alles gedacht is om je perfect thuis en veilig te voelen terwijl je de wereld ontdekt met deze bubbel op wielen.
CATALOGUSPRIJS: € 71.825
Uw voordeel: € 15.875
DICAR PRIJS: € 55.900

Meer info

McLouis Carat 481

De McLouis Carat 481 is een stijlvolle halfintegraal met veel ruimte en comfort om met vier personen te reizen.
CATALOGUSPRIJS: € 78.450
Uw voordeel: € 16.500
DICAR PRIJS: € 61.950

Meer info

McLouis Sovereign 479

McLouis Sovereign 479 is een stijlvolle halfintegraal met veel ruimte en comfort dat zich kenmerkt in een combinatie van meubels in een licht houtmotief met witte kastdeuren.
CATALOGUSPRIJS: € 73.455
Uw voordeel: € 15.505
DICAR PRIJS: € 57.950

Meer info

Wat is het Caravan Salon?

Het Caravan Salon in Düsseldorf is een enorm grote jaarlijkse beurs waar meer dan 645 exposanten motorhomes, caravans, uitrustingen en accessoires voor ieders voorkeur en elk budget presenteren aan saloncondities.

Naast motorhomes, campervans en caravans vind je er ook voertuigtechnologie en alles wat met kamperen en het reizen met de motorhome te maken heeft terug. Dit alles verspreid over 13 hallen en een openluchtterrein: een paradijs voor elke motorhomeliefhebber dus.

Waar?

Beurscentrum Düsseldorf, D-40474 Düsseldorf, Am Staad (Stockumer Höfe)

Wat zal Dicar presenteren op het Caravan Salon?

Dicar trekt naar Düsseldorf met de volgende Premium merken:

MORELO

Een motorhome van Morelo staat synoniem voor pure klasse en verfijnde elegantie. Deze mobilhomes verdienden hun strepen onder het luxemerk Concorde. Een Morelo heeft een uitdagende lijn en is opgebouwd met de meest innovatieve technieken en hoogstaande materialen. Dit is de absolute topper onder de mobilhomes. Ontdek de verschillende modellen met elk hun unieke troeven en eigenschappen.

Interesse in een Morelo? We maken graag alle tijd vrij voor een uitgebreid adviesgesprek. Om de talloze en verregaande mogelijkheden te bespreken hebben we veel tijd nodig.

Daarom is het uitsluitend op afspraak mogelijk om enkele Morelo’s te bezichtigen.

Malibu

Het jonge – maar traditierijke – merk Malibu staat vooral bekend om zijn prachtige vans. Zelden was vrijheid zo geavanceerd. Deze bestelwagens hebben een kwalitatief interieur waarbij dezelfde superieure materialen van Carthago gebruikt worden. Sinds kort is Malibu ook verkrijgbaar als half-integraal en integraal motorhome. De frisse en moderne inrichting wordt hier gecombineerd met een vakkundige afwerking. 

Bekijk hier ons volledige aanbod Malibu Campervans of ons volledige aanbod Malibu mobilhomes.

Door zijn compacte afmetingen is de Malibu van ideaal voor spontane uitjes. Functionaliteit staat hier op de eerste plaats. De flexibadkamer is het perfecte voorbeeld van de praktische indeling en slimme opbergoplossingen die voor meer bewegingsvrijheid zorgen. Malibu introduceert dit jaar ook de nieuwe integraal en half-integraal. Deze motorhomes overtuigen door de comfortabele inrichting, voortreffelijke kwaliteit en het totale voertuigconcept.

Campervanstore in de kijker

Sinds dit jaar hebben we een aparte showroom voor al onze campervans. Je vindt hier:

  • 7 merken
  • Ruime voorraad
  • Uitgebreide keuze
  • Alle mogelijke kleuren en indelingen

Al onze campervans kan je hier online bekijken!

 

Hieronder alvast een impressie van onze Campervanstore:

Premium Motorhome in de kijker

Carthago Tourer T 143

De Carthago Tourer T 143 is een prachtige luxueuze halfintegraal met het premium DNA van Carthago. De halfintegraals van Carthago zijn de coupés onder de mobilhomes – plat, gestroomlijnd en dynamisch. De slanke bestuurderscabine geeft een geborgen gevoel en maakt de mobilhome een handige partner tijdens het reizen.

DICARPRIJS: € 92.980

Meer info

Ontdek deze motorhomes en campervans in onze showroom te Geel

Je bent welkom in onze showroom in Geel tijdens onze vaste openingsuren.

  • Maandag tot en met zaterdag: 9h – 18h
  • Zon -en feestdagen: 13h – 17h