Actiemaand

Dicar schenkt het Motorhome Plus magazine aan alle bezoekers

Aan alle bezoekers die tot 28 februari onze showroom bezoeken schenken we een ‘Motorhome Plus’ magazine t.w.v. €5. Het enige wat je moet doen is:
  • Onze showroom in Geel bezoeken.
  • Je aanmelden aan de balie tijdens onze openingsuren.

Wat is ‘Motorhome Plus’?

Motorhome Plus is een jaarlijks magazine met alle denkbare informatie voor eenieder die zich een duidelijk idee wil vormen over de talloze mogelijkheden die een motorhome u kan bieden. Meer dan 230 bladzijden met:
  • Testresultaten
  • Handige tips & tricks van motorhomegebruikers
  • Een budgetwijzer helpen u gericht oriënteren in de unieke wereld van vakantie, vrijheid en comfort.

MOTORHOME – ACTIE VAN DE MAAND: GIOTTILINE

Een scherp geprijsde mobilhome met Italiaans design

Als je houdt van een luxueuze uitstraling, dan ben je meteen gecharmeerd door de loungeserie van Giottiline. De eco-lederen zetels en de meubelpanelen met houtnerfstructuur geven de mobilhomes van Giottiline hun unieke, luxueuze uitstraling.

Giottiline Cruiser 440

De Giottiline Cruiser 440 is een ‘Full Option’ alkoof en de ideale gezinswagen met zijn 6 zit -en slaapplaatsen. De Cruiser combineert een modern uiterlijk met een gezellig, warm interieur.
CATALOGUSPRIJS: € 53.350
Uw voordeel: € 5.355
DICAR PRIJS: € 47.995

Meer info

Giottiline Cruiser 395

De Giottiline Cruiser 395 is een ‘Full Option’ halfintegraal. De grote garage is bereikbaar via de binnenkant van de motorhome door een luik tussen de twinbedden. Met de mogelijkheid tot 5 slaapplaatsen maakt het van de Cruiser 395 de ideale vakantiepartner voor koppels en gezinnen met een huisdier.
CATALOGUSPRIJS: € 53.500
Uw voordeel: € 5.505
DICAR PRIJS: € 47.995

Meer info

STOCKDEALS OP ONZE PREMIUM MODELLEN

Met meer dan 500 motorhomes van constant bewegende  stock hebben we voor ieder wat wils! Sla je slag met de allerlaatste stockdeals op onze premium modellen. Deze ‘laatste stuks’ zijn uit stock leverbaar! Bekijk al onze Premium eindereeksmodellen.

Carthago Tourer I 142 Eindereekskorting

De Carthago I Tourer 142 is premium integraal, zeer economisch in gebruik. Door de lichtgewicht constructietechnologie zit deze Tourer in de gewichtsklasse van 3.5ton, een rijbewijs B is dus voldoende. Andere sterke punten zijn het gelijkvloers woongedeelte, de combi badkamer en de kelder in dubbele vloer.
CATALOGUSPRIJS: € 94.490
Uw voordeel: € 10.495
DICAR PRIJS: € 83.995

Meer info

Carthago Tourer I 138 Eindereekskorting

De Carthago Tourer I 138 staat voor comfort, kwaliteit en hoog laadvermogen. Deze motorhome kan ook op rijbewijs B. Met een lengte van slechts 6.40m is deze integraal zeer wendbaar en makkelijk te hanteren.
CATALOGUSPRIJS: € 94.795
Uw voordeel: € 10.800
DICAR PRIJS: € 83.995

Meer info

Malibu I 440 Eindereekskorting

Door de slimme indeling en de panoramische voorruit ademt deze motorhome ruimte uit. Deze stijlvolle integraal voor vier personen heeft een queensbed achteraan en een liftbed vooraan. Door het vindingrijke opbergsysteem en de hoge garage heb je meer dan genoeg plaats.
CATALOGUSPRIJS: € 83.375
Uw voordeel: € 8.380
DICAR PRIJS: € 74.995

Meer info

Campervanstore in de kijker

Sinds dit jaar hebben we een aparte showroom voor al onze campervans. Je vindt hier:

  • 7 merken
  • Ruime voorraad
  • Uitgebreide keuze
  • Alle mogelijke kleuren en indelingen

Al onze campervans kan je hier online bekijken!

 

Hieronder alvast een impressie van onze Campervanstore:

CAMPERVAN – ACTIES VAN DE MAAND

Een nieuwe showroom gaat natuurlijk gepaard met enkele mooie acties. Bekijk hier enkele van de ‘eyecatchers’ uit onze campervanstore of bezoek, coronaveilig, onze showroom om het volledige aanbod te bekijken.

Benimar Benivan 104 UP

De Benimar Benivan 104 UP is functioneel gebouwd en vertrekkensklaar door de uitgebreide inbegrepen opties waaronder een luifel, fietsenrek, zonnepanneel, cruise control… De Benivan is slechts 5.41m lang voor een goed rijcomfort.

CATALOGUSPRIJS: € 58.220
Uw voordeel: € 12.770
DICAR PRIJS: € 45.450

Meer info

McLouis Menfys 4 Prestige

De McLouis Menfys 4 Prestige is een zeer compacte, volledig uitgeruste campervan met twinbedden. Reeds inbegrepen: remis verduistering, achteruitrijcamera, zonnepaneel, prestige interieur…

CATALOGUSPRIJS: € 62.555
Uw voordeel: € 10.615
DICAR PRIJS: € 51.940

Meer info

Tweedehands: Mercedes-Benz Marco Polo V250

Deze Mercedes-Benz Marco Polo V250 is een uiterst nette campervan met tal van opties. De Marco Polo wordt geleverd met volledig nazicht, smering, keuring, waarborg en gratis startpack.
DICAR PRIJS: € 52.900

 

 

Meer info

Ontdek deze motorhomes en campervans in onze showroom te Geel

Je bent welkom in onze showroom in Geel tussen 10u en 18u. We doen er alles aan om jullie zo coronaveilig mogelijk verder te helpen in onze showroom. Voor onze coronamaatregelen klik hier.