fbpx

30-jarig jubileum bij Dicar Geel

Open tijdens het verlengde pinksterweekend

Onze showroom in Geel is ook open op pinkstermaandag (21 mei) van 13u tot 17u. Ontdek tijdens dit verlengde weekend het ruimste aanbod motorhomes in Europa, nu aan extra scherpe prijzen dankzij onze jubileum kortingen.

Dicar blaast 30 kaarsjes uit!

Tijd om cadeautjes uit te delen.

Wij zetten jullie graag in de bloemetjes met leuke verrassingen, extra kortingen en mooie give-aways ter ere van ons 30-jarig bestaan. Profiteer mee van 30 motorhomes aan weggeefprijzen, 30% korting op 30 accessoires en het gratis jubileum-pack (t.w.v. € 1.980) bij aankoop. Wees er snel bij. Op is op!

Op onze speciale series krijg je zelfs tot € 17.980 voordeel. Deze limited editions zijn ontworpen in samenwerking met de fabrikanten. Innovatie, creativiteit, slimme indelingen, degelijkheid en een goed prijs-kwaliteitverhouding vormen de basis voor ons concept. Hierdoor geniet van je van een complete uitrusting voor de prijs van een basismodel. De exclusieve McLouis Sovereign, McLouis Carat en Benimar Cocoon zijn hier het mooie resultaat van.

Vertrek deze zomer nog!

Door ons gigantisch aanbod (meer dan 500 in stock) kunnen wij een snelle levering garanderen. Bovendien kunnen we door onze grote volume bestellingen onze korting doorrekenen aan de klant en op deze manier de beste prijs geven. Doordat we beschikken over een eigen atelier en accessoireshop kunnen we ervoor zorgen dat de motorhome volledig aangepast wordt naar jouw eigen smaak en behoeften.

Op zoek naar een compacter model? Bezoek zeker onze vanstore. Met meer dan 80 multifunctionele buscampers hebben wij voor ieder wat wils. Ook bij onze tweedehands motorhomes heb je keuze uit meer dan 100 voertuigen. Die bovendien gekeurd zijn op 50 punten. Na een grondig nazicht bieden wij één jaar garantie en een Dicar startpack.

Nog niet overtuigd? Trek er op uit met een motorhome. Kies het type en model dat bij jou past uit onze verhuurvloot. Onze verhuurmotorhomes zijn maximum twee jaar oud en uitgerust met een brede waaier aan accessoires. Dicar biedt 100% vertrekgarantie.