Home
Beste bezoeker, Van harte welkom bij Dicar Motorhomes. Om je wegwijs te maken, geven we je graag een woordje uitleg. Links zie je de navigatiebalk. Als je één van deze knopjes aanklikt, kom je telkens op een andere pagina terecht. Om het je gemakkelijk te maken, zetten we even op een rijtje wat je telkens mag verwachten.
Voor de superkoopjes bij Dicar, eindejaarsmodellen met extra grote kortingen. Hier kan je ook profiteren van de extra grote kortingen die Dicar bedong bij een aankoop van een (beperkt) lot speciaal samengestelde (en niet zelden betoverende) motorhomes aan buitenkansprijzen. Let op, hier geldt wel: op = op.
Dit is een lijst met de nieuwe modellen motorhomes op voorraad bij Dicar, waarvan een groot aantal direct uit stock leverbaar zijn. Wegens de grote instroom is deze lijst niet altijd volledig.
Een overzicht van alle tweedehandsmotorhomes. Klik op de foto voor meer info en prijs. Snel leverbaar, incl volledig nazicht, waarborg, keuring en gratis startpack (Het startpack bestaat uit 20meter kabel met adaptor, toiletprodukt, wielkeggen, steunpoten, campergids).
Is er een speciale serie uitgekomen aan een uitzonderlijk interessante prijs, een nieuw merk, of een speciale indeling? Dan vindt u het hier.
Een zoekmachine waarin je op één of meerdere merken kan zoeken, eventueel ook op nieuwe motorhomes in promo, of uit het aanbod tweedehandsmotorhomes. Standaard sorteert de zoekmachine op prijsniveau. U kan ook sorteren op merk door bovenaan te klikken op de knop “rangschik op merk”.
Hier krijg je een beknopte omschrijving van Mclouis Motorhomes, al jaren het best verkochte merk in vele landen, waaronder België. Om er meer/alles van te weten, om alle modellen te zien met grondplannen, binnen- en buitenfoto’s, en netto-prijzen, klik je verder naar de site van McLouis (je kan steeds terugkeren naar de Dicar-site).
Hier krijg je een beknopte omschrijving van Benimar Motorhomes. Om er meer/alles van te weten, om alle modellen te zien met grondplannen, binnen- en buitenfoto’s, en netto-prijzen, klik je verder naar de site van Benimar (je kan steeds terugkeren naar de Dicar-site).
Hier krijg je een beknopte omschrijving van GiottiLine. Om er meer/alles van te weten, om alle modellen te zien met grondplannen, binnen- en buitenfoto’s, en netto-prijzen, klik je verder naar de site van GiottiLine (je kan steeds terugkeren naar de Dicar-site).
Font Vendome is de keizer onder de “vans”, de bestelwagen-motorhomes. Al doet deze kompakte motorhome eerder denken aan een supergeïsoleerd luxe-paleis. Elk model is aanklikbaar, voor meer info en foto’s. Je komt er alle troeven van Font Vendome te weten. En u kunt er ook een Font Vendome-folder downloaden. Font Vendome bevindt zich , en meer dan terecht, in de iets hogere prijsklasse in zijn segment.
Deze rasechte Duitser behoort tot de Hymer-groep en is één van de degelijkste merken. U vindt er onze snel leverbare stockmodellen. Klik op de foto voor meer info. Of download er de Dethleffs-catalogus, prijslijst of technische fiche.
Hier krijg je een beknopte omschrijving van Sunlight Motorhomes. Klik op onze snel leverbare stockmodellen voor meer info en prijs. Wilt u toch liever een ander model of indeling? U kan er zowel de catalogus als de prijslijst downloaden.
De absolute topklasse onder de motorhomes. Mag het toch dat ietsje meer zijn? Maak dan kennis met dit heiligdom op wielen. Briljant ontwerp en ongebreidelde luxe zijn hier een onovertroffen understatement. Klik op de snel leverbare stockmodellen voor meer info en prijs. U kan er ook de catalogus en prijslijst downloaden.
Het luxemerk Carthago behoort tot de absolute top onder de motorhomes, en deze producent heeft Dicar gekozen tot partner.
“Van” is de algemene (Engelse) benaming van de kompakte bestelwagen-motorhome. Veel mensen gebruiken hem ook gewoon als auto voor dagelijks gebruik, waardoor deze motorhome altijd vertrekkensklaar staat als er zich onverwacht een zonnig weekend aandient. U ziet een lijst van de snel leverbare stockmodellen. Klik op de foto voor meer info en prijs.
Vind hier alle motorhome-verhuurmodellen, -voorwaarden, -prijzen, en eventuele kortingen of last-minutes.
Hier vind je allerlei tips en advies rond de motorhome.
Als Nederlands inwoner vindt u hier alle modellen van McLouis, met de totale prijs (dwz incl Nederlandse BPM-belasting, op kentekenzetting en verwerkingskosten).
Een platform voor een spontaan gegroeide vriendenkring van trotse eigenaars van een Mclouis. Alle geplande en gewezen activiteiten van deze club vindt u hier!
Hier vindt u een lijst met snel leverbare tweedehandsauto’s
Hier vindt u een lijst met tweedehands vrachtwagens en bestelwagens.