Home

Waarom een Motorhome?

 
Het belangrijkste voordeel van een motorhome, of camper, is de vrijheid van het reizen. Je kan vertrekken naar waar en wanneer je maar wilt.
Vergeet de stress van het boeken van een reis. Dit moet je altijd ver op voorhand vastleggen en dan kan het wel eens gebeuren dat je juist in die periode slecht weer hebt. Met een motorhome kan je de zon achterna rijden en heb je gegarandeerd goed weer. Ook als de locatie je niet bevalt, rijd je gewoon door naar de volgende stop. Je bent niet gebonden aan het reeds geboekte en betaalde hotel. Onderweg kom je zoveel mooie plekken om te ontdekken tegen waar je dan halt kan houden om een kijkje te nemen.
Over de hele wereld zijn er camperparkings. Deze bieden voldoende ruimte om te parkeren, vers drinkwater, de mogelijkheid uw afvalwater te lozen, 230V netstroom, eventueel een wc en douche en je bent in gezelschap van andere motorhome-reizigers. Dit geeft je de mogelijkheid je ervaringen uit te wisselen en meer te weten te komen over het reizen met een camper.

De definitie van een motorhome gaat als volgt: ‘Bestelauto die zo is ingericht dat je erin kunt wonen ofwel een auto ingericht om mee te kamperen.’.
 
 
Vaak wordt een motorhome ook wel een camper, mobilhome, kampeerauto, kampeerwagen of zelfs zwerfwagen genoemd.
Het is een huis op wielen. Dit wil zeggen dat deze wagen volledig is uitgerust om in te wonen. Alle wooncomfort is aanwezig nml. slaapruimte, douche en toilet, keuken met lavabo, eet- en zithoek, frigo, opbergruimte, verwarming, watertank en afvalwatertank, … Er zijn ook zovele extra’s die aan deze basisuitrusting kan toevoegen voor een maximaal comfort o.a. een tv met satelliet, over met grill, zonnepanneel, luifel, fietsendrager, … Een volledige accessoire lijst kan je vinden onder de accessoire-pagina.

Nog steeds niet overtuigd? Kom dan zeker eens een kijkje nemen in onze showroom en ervaar de luxe van verschillende merken en typen motorhomes.

You can’t buy happiness, but you can buy a motorhome and that’s pretty close!