Gratis DICAR-PACK

 • zonneluifel
 • radio-cd
 • houtinleg dashbord
 • luxe cabine tapijt
 • cabine-isolatie set
 • 20m electriciteitskabel met adapter
 • toiletvloeistof (2L)
 • wielkeggen en wielsteunen
 • technische keuring
 • camperparking gids
 • *Uitgezonderd Vans, Morelo en Carthago

   
  Uw gloednieuwe motorhome is kant en klaar bij levering.

  Nieuwsbrief

  Schrijf je in om op de hoogte te blijven

  Dicar Motorhomes op Facebook

  Home

  Welkom bij Dicar, de motorhome specialist 

   

  Uw droom? Een motorhome! 

  In Belgie is Dicar de 'motorhome-specialist' met het ruimste aanbod wagens in voorraad. U vindt er meer dan 250 gloednieuwe mobilhomes van de belangrijkste topmerken onder 1 dak.

   

  Wij adviseren en delen graag onze ervaring, u kiest!

  Ons verkoopsteam adviseert u graag persoonlijk en vrijblijvend over de mogelijkheden van de verschillende types en merken. Onze ervaringen en uw persoonlijke voorkeuren worden in een ontspannen sfeer op elkaar afgestemd. Het eindresultaat: een weloverwogen keuze en een uitermate tevreden DICAR motorhomegebruiker!

    

  Service en vakmanschap

   In het atelier van 2.400m2 staan 22 deskundige opgeleide mensen - met elk hun specifiek vakgebied - en onze garage-programma's garant voor een perfecte service. Uw motorhome krijgt voor aflevering de zorgvuldige 

  DICAR-controle van sluitwerk, meubilair en toestellen.

   

  Vlotte levering en installatie van accessoires

  Door onze onze uitgebreide voorraad en rechtstreekse contacten met onze motorhome fabrikanten garanderen wij u een snelle levering of plaatsing van onderdelen en accessoires. Ook het

  zorgvuldig ombouwen van bijv. bed of meubilair door onze gespecialiseerde vakmensen van het DICAR-service center behoort tot de mogelijkheden.

   

  Ontdek ons uitgebreid aanbod:

  > motorhomes NIEUW
  > motorhomes TWEEDEHANDS 

  Virtuele Tour Dicar showroom in Geel:

   

  Kampioenen kiezen voor een motorhome van Dicar:

  Proficiat aan Wout Van Aert en het Vastgoedservice-Crelan team met de overwinning op het wereldkampioenschap en Belgisch kampioenschap veldrijden. Wat het comfort van een Dicar-motorhome al kan doen!
  Aankoop Morelo Palace bij Dicar Motorhome gewrapped en klaar voor aflevering Wout Van Aert wint het WK veldrijden Zolder 2016 + BK Lille 2016


  Ontdek onze nieuwe showroom in Geel:


  Kamperen is beleven:


  Natuurlijk kan je ook een motorhome huren bij Dicar

   
   Even proeven van de voordelen van een motorhome? U huurt de nieuwste modellen met alle mogelijke indelingen en bovenal, alle motorhomes zijn zeer compleet uitgerust! Wij bieden u mobilhomes met 4, 5, 6 & zelfs 7 slaapplaatsen. In het laagseizoen zijn er speciale aanbiedingen, bijv.: huur voor vier weken, en krijg de vijfde week er gratis bij!
   
   
   
   

  Koop een tweedehands motorhome met garantie

   
  Dicar beschikt ook over een ruim aanbod van ongeveer 100 2dehands motorhomes. Alle mobilhomes worden afgeleverd na een grondig nazicht op meer dan 50 punten met het unieke DICAR OK GECHECKT programma.  Ook onze tweedehands motorhomes kan u financieren. Vraag naar onze gunstige financieringsvoorwaarden. Wist u dat de levensduur van een motorhome veel langer is dan een auto en hierdoor zeer goed zijn waarde behoudt?  
   
   

  Verkoop uw motorhome

   
  Uiteraard kan u bij ons ook uw motorhome verkopen. Bij de verkoop van uw mobilhome zorgen wij voor een snelle en zorgeloze afhandeling. Bij Dicar geven wij een eerlijke prijs voor uw motorhome. U kan ons de mobilhome verkopen zonder keuring, in de staat waarin hij zich bevindt.

  Er zijn 2 mogelijkheden om uw motorhome te verkopen:

  1. Verkoop aan Dicar: Je verkoopt je motorhome aan Dicar met een snelle en correcte afhandeling.

  2. Consignatie: Wij verkopen de mobilhome voor u, wij doen al het werk maar u blijft de eigenaar tot de motorhome verkocht is. Bij Dicar komen dagelijks veel bezoekers wat een vlotte verkoop van uw mobilhome garandeert. Contacteer Jules op jules@dicar.be of 014/579995.

   
   

  Service optimalisatie

   
  Dicar wil samen met de klant werken aan de optimalisatie en verbetering van onze mobilhome-service. Indien u opmerkingen of advies hebt, kan u het laten weten op dit e-mail adres: service-optimalisatie@dicar.be
   
   

  Vrachtwagens

   
  Naast motorhomes heeft Dicar ook een tweede afdeling dat zich specialiseerd in de verkoop van tweedehands vrachtwagens.